Toon menu
Foto 1 bij De Oosterpoort & Stadsschouwburg
Foto 2 bij De Oosterpoort & Stadsschouwburg
Foto 3 bij De Oosterpoort & Stadsschouwburg
Foto 4 bij De Oosterpoort & Stadsschouwburg

De Oosterpoort & Stadsschouwburg
Vergaderlocatie in Groningen - Groningen

De Oosterpoort & Stadsschouwburg
Trompsingel 27
9724DA Groningen

Telefoon
050 368 0368
Personen
15 - 3500
Zalen
14
Kaart
Tonen

Bezoek de website

“Uw evenement & ons theater” is een combinatie die garant staat voor een stijlvol en professioneel zakelijk evenement. Of het nu gaat om een congres, een bedrijfsfeest, een vergadering of een groot evenement, De Oosterpoort & de Stadsschouwburg biedt u niet alleen de ideale ruimte, maar ook een team professionele en enthousiaste mensen dat ervoor zorgt dat uw evenement een succes wordt! Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding. Onze medewerkers zullen u met veel plezier alle mogelijkheden laten zien.

De Oosterpoort
Met diverse multifunctionele ruimten is De Oosterpoort een uitermate geschikte locatie voor uw evenement. Uw congres, bedrijfsfeest, vergadering of ander evenement is bij ons in goede handen. De Oosterpoort biedt diverse plenaire (theater-)zalen en ruime foyers. Daarnaast beschikken we over diverse sub ruimten, een gezellig café en een uitstekend restaurant. De optimale locatie voor uw evenement van 15 tot 3500 gasten! Naast hoogstaande theatertechnische faciliteiten biedt De Oosterpoort uitgebreide, eigentijdse en bovenal voor u op maat gemaakte catering. In samenwerking met onze professionele en meedenkende medewerkers wordt uw evenement een memorabele belevenis in hét toonaangevende muziekpodium van Noord-Nederland.

De Stadsschouwburg
Dit historische gebouw geeft uw congres of evenement een onderscheidende sfeer. Binnen wordt u direct opgenomen in de roodpluchen warmte van de klassieke entourage van deze prachtige neonrenaissancistische cultuurtempel uit 1883. De Stadsschouwburg Groningen, waar vele beroemde artiesten graag spelen, geeft ook zakelijke bijeenkomsten een gedenkwaardig cachet. De foyer, met de fonkelende kroonluchters en uitzicht op de Martinitoren, is een exclusieve ruimte voor een ontvangst in stijl. Het Kruithuis bevindt zich aan de achterzijde van de Stadsschouwburg. Dit vlakke vloertheater met een artistieke, moderne foyer biedt een prettige omgeving voor uw evenement.

De onderscheidende omgeving, de eigentijdse catering en de modernste faciliteiten staan garant voor een ongeëvenaarde herinnering. Kortom, De Stadsschouwburg is de locatie voor een evenement met klasse.

email: zakelijk@opsb.groningen.nl

Bezoek de website