Toon menu
Foto 1 bij De Pudding
Foto 2 bij De Pudding
Foto 3 bij De Pudding
Foto 4 bij De Pudding
Foto 5 bij De Pudding
Foto 6 bij De Pudding
Foto 7 bij De Pudding

De Pudding
Vergaderlocatie in Groningen - Groningen

De Pudding
Viaductstraat 3 - 3
9725BG Groningen

Telefoon
050 527 0947
Personen
5 - 500
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van De Pudding

Sinds 2005 organiseert De Pudding alle vele evenementen: van vergadering en symposium tot cultureel festival, van huwelijksfeest tot bedrijfsuitje of galadiner.

We verwelkomen je graag op onze bruisende thuisbasis De Puddingfabriek, pal achter het hoofdstation van Groningen. Het is een sfeervol pand met een industriële uitstraling en een gezellig binnenplein. Het betreft een bedrijfsverzamelpand voor de creatieve industrie. We beschikken over een grote zaal die in te zetten is voor uiteenlopende evenementen en over een business Lounge die kan worden ingezet voor vergaderingen of kleinere bijeenkomsten. In het pand kunnen we desgewenst voor meer subruimtes zorgen.

Onze locaties

Omdat uw evenement een plek verdient die het beste bij uw wensen en budget past, scout De Pudding voordelige, bijzondere en misschien voor u nog onbekende locaties in Groningen en omgeving. Bij een congres of symposium komt veel kijken. De Pudding helpt je niet alleen bij het vinden van een geschikte locatie maar wij kunnen ook de volledige organisatie van jouw evenement van je overnemen. Onze mogelijkheden in Groningen zijn talrijk!

Interesse? Bel 050 - 527 0947 of mail info@depudding.nl

Grote zaal
 > 360° view  |  Business lounge > 360° view

Bezoek de website