Toon menu
Foto 1 bij Het Kasteel
Foto 2 bij Het Kasteel
Foto 3 bij Het Kasteel
Foto 4 bij Het Kasteel
Foto 5 bij Het Kasteel
Foto 6 bij Het Kasteel

Het Kasteel
Vergaderlocatie in Groningen - Groningen

Het Kasteel
Melkweg 1
9718EP Groningen

Telefoon
050 368 8434
Personen
5 - 160
Zalen
11
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Congres- en vergadercentrum Het Kasteel is een exclusieve vergaderlocatie in het centrum van de stad Groningen. Op steenworp afstand van het Noorderplantsoen en op vijf minuten lopen van de Vismarkt, de Grote markt en de Martinitoren. Vanuit deze exclusieve vergaderlocatie heeft u een schitterend uitzicht over de stad Groningen. Dit, in combinatie met de sfeervolle en modern ingerichte vergaderruimten, zal zeker bijdragen aan een inspiratievolle vergadering of training.

Het Kasteel beschikt over elf verschillende vergaderruimten. Of u nu een vergaderlocatie zoekt voor een kleine intieme vergadering, een vergaderruimte voor meer dan 150 personen of een (meerdaags) congres wilt organiseren, bij congres- en vergadercentrum Het Kasteel bent u aan het juiste adres.

De zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen, zoals beamer, laptop, digitale scanner, dvd-speler en geluidsapparatuur. Tevens beschikt Het Kasteel over gratis WiFi internet in de gehele accommodatie. U kunt eventueel uw vergadering of presentatie laten vastleggen op film waarbij de keuze gemaakt kan worden voor een uitgebreide beeld- en geluidsopname of een korte compilatie van enkele hoogtepunten.

Bezoek de website