Toon menu
Foto 1 bij MartiniPlaza
Foto 2 bij MartiniPlaza
Foto 3 bij MartiniPlaza
Foto 4 bij MartiniPlaza

MartiniPlaza
Congrescentrum in Groningen - Groningen

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9702KA Groningen

Telefoon
050 5 222 777
Hamers
* * * *
Personen
2 - 4500
Zalen
14
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van MartiniPlaza

Vergaderen of een congres organiseren bij MartiniPlaza? Wij verzorgen wij de ruimtes, technische en organisatorische ondersteuning en aanvullende voorzieningen, zoals een lunch en versnaperingen. Zodat u zich moeiteloos bezig kunt houden met de inhoud van uw vergadering of congres. Daar draait het immers om.

Stijlvolle vergaderlocatie Groningen

Vergaderen bij MartiniPlaza kan in dertien verschillende vergaderruimtes. Het is daarbij mogelijk om de vergaderzalen onderling aan elkaar te verbinden en vanuit die ruimte toegang te bieden naar de plenaire zalen. Op deze manier zijn de vergaderzalen geschikt voor iedere vorm van vergaderen.

Congreslocatie Groningen

Voor congressen hebben wij vier plenaire congreszalen beschikbaar. Zalen die erop zijn ingericht om bezoekers en aanwezigen een dag of meerdere dagen comfortabel te houden. Aangename stoelen, uitstekende akoestiek en veel ruimte voor parallelbijeenkomsten en exposities in de naastgelegen zalen. Combineer dat met de stijlvolle foyers voor ontvangst, pauze en een borrel na afloop en u bent gegarandeerd van een passende setting voor uw congres.

Van het Erkend Congresbedrijf ontvingen wij het predikaat 4-hamer locatie. Daarmee staan we garant voor optimale kwaliteit.


Bezoek de website