Toon menu
Foto 1 bij Van Swinderen Huys
Foto 2 bij Van Swinderen Huys
Foto 3 bij Van Swinderen Huys
Foto 4 bij Van Swinderen Huys
Foto 5 bij Van Swinderen Huys
Foto 6 bij Van Swinderen Huys
Foto 7 bij Van Swinderen Huys
Foto 8 bij Van Swinderen Huys

Van Swinderen Huys
Vergaderlocatie in Groningen - Groningen

Van Swinderen Huys
Oude Boteringestraat 19
9712GC Groningen

Telefoon
050 3634454
Personen
5 - 100
Zalen
7
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Gelegen in het academisch hart van Groningen staat het Van Swinderen Huys. Dit historische pand is uitermate geschikt voor congressen, lezingen en vergaderingen. Het authentieke en elegante karakter van dit monumentale pand zal uw evenement tot een succes maken. 

Het Van Swinderen Huys is de  plek waar men samen komt om uw kennis te vergroten en ervaringen te delen. Wij streven ernaar om een clubhuis te zijn voor de Rijksuniversiteit Groningen, het bedrijfsleven, de overheid en deze groepen met elkaar te verbinden. Het Van Swinderen Huys is de mooiste locatie voor congressen, workshops, vergaderingen en (afstudeer)borrels in het hart van Groningen. De 7 unieke en authentieke zalen, luxe catering en uitstekende service zorgen ervoor dat u kunt genieten van een perfecte bijeenkomst in een prachtige omgeving.

Wij adviseren u graag tijdens een persoonlijke ontmoeting over de mogelijkheden over de verschillende zalen, catering, techniek en andere wensen. Samen met u werken we aan een geslaagd evenement in een prachtig pand met een elegant karakter dat met alle moderne technieken is voorzien. Wilt u meer weten, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor een reservering te bespreken? 

Bezoek de website