Toon menu
Foto 1 bij Energieschip Berezina
Foto 2 bij Energieschip Berezina
Foto 3 bij Energieschip Berezina
Foto 4 bij Energieschip Berezina
Foto 5 bij Energieschip Berezina
Foto 6 bij Energieschip Berezina
Foto 7 bij Energieschip Berezina
Foto 8 bij Energieschip Berezina
Foto 9 bij Energieschip Berezina
Foto 10 bij Energieschip Berezina
Foto 11 bij Energieschip Berezina
Foto 12 bij Energieschip Berezina
Foto 13 bij Energieschip Berezina
Foto 14 bij Energieschip Berezina

Energieschip Berezina
Vergaderlocatie in Haarlem - Noord-Holland

Energieschip Berezina
Spaarne 17a
2011CD Haarlem

Telefoon
06 5327 9828
Personen
2 - 15
Zalen
1
Kaart
Tonen
Contact
Ewald Vonk

Bezoek de website

Ahoy!

Dit bijzondere energieleverende schip ‘Berezina’ heeft een modern interieur. Het schip is warm en gezellig. De ingang is in de salon met een eettafel en een geweldig uitzicht. Benedendeks is er een woonkamer met een tafel, stoelen, bank, piano, gitaar en stereo. Deze ruimte is flexibel te gebruiken en kan ingericht worden voor de presentatie van de catering of als plek om te dineren of te vergaderen. De keuken (kombuis) is modern met keramische kookplaat, een koelkast, een koffiezetapparaat en oven. Als stoomsleper is dit robuuste schip in 1908 in Hoogezand gebouwd. Toentertijd was het schip een toppunt van innovatie en was het haar tijd ver vooruit. Op dit moment is de Berezina dat nog steeds. Aan boord is er voor de geïnteresseerde dan ook veel te zien. Het schip is voorzien van moderne technologieën en een schone en efficiënte voortstuwing. Door de vele omzwervingen over de binnenwateren van europa is er over het schip veel te vertellen. Het varen met dit robuuste werkschip is een belevenis op zich. Wanneer de omstandigheden het toelaten behoord, onder toeziend oog van de kapitein, het zelf besturen van het schip tot de mogelijkheden. Welkom aan boord en proef de ongedwongen en informele sfeer. Het maximaal aantal personen voor een rondvaarten is 12 personen.

Mogelijkheden

Het schip kan gebruikt worden door Sinterklaas, voor rondvaarten, vergaderingen, als mobiel laadstation en voor het geven van trainingen/ workshops en rondleidingen. Het schip kan ingezet worden als varende en/of ‘stilliggende’ locatie. De centrale ligplaats in het centrum van Haarlem biedt tal van mogelijkheden. Vanaf het schip heeft u een geweldig uitzicht over het Spaarne, het Teylersmuseum, het Hodsonhuis en de Waag.

Naast rondvaarten vanaf 2 uur bieden wij rondvaart arrangementen aan. Bijvoorbeeld een Stedentrips  naar  Leiden, Gouda of  Amsterdam. Maar ook een rondje ‘Ringvaart Haarlemmermeer’, een vaartocht naar de  ‘Zaanse schans’ of  een combinatie varen en fietsen behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we ook, geheel vrijblijvend, een arrangement op maat voor u maken. De arrangementen zijn inclusief koffie, thee en koekjes. Tevens zijn er blocnotes en pennen beschikbaar. Wij kunnen eventueel zorgen voor een flipover, beamer of projectiescherm (tegen meerprijs).

(Biologisch) eten en drinken (zowel lunch als diner) kunnen wij voor u verzorgen via onze huiscateraar Sandra Kooij van www.keukengeheimen.nu . Kiest u er voor zelf uw catering te verzorgen dan verzoeken wij u ook zelf zorg te dragen voor eventueel bestek, servies of glaswerk (vanwege milieubelasting gelieve geen wegwerpspullen te gebruiken).

 

Alle activiteiten in Haarlem staan allen in het teken van bewustwording rond het thema duurzaamheid. Tarieven voor de inzet van de Berezina zijn op basis van een respectvolle gift.

Bezoek de website