Toon menu
Foto 1 bij Restaurant Aangenaam
Foto 2 bij Restaurant Aangenaam
Foto 3 bij Restaurant Aangenaam
Foto 4 bij Restaurant Aangenaam
Foto 5 bij Restaurant Aangenaam
Foto 6 bij Restaurant Aangenaam

Restaurant Aangenaam
Vergaderlocatie in Haarlem - Noord-Holland

Restaurant Aangenaam
Kleine Houtstraat 105
2011DK Haarlem

Telefoon
Jeroen Nielen
Personen
4 - 75
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen in Haarlem
Aangenaam is een vrolijk en eigentijds ingericht restaurant, gelegen in het centrum van Haarlem. U kunt bij ons terecht voor diner, maar het is ook mogelijk om bij ons te vergaderen, een borrel te geven of met een groep te komen. Wanneer u wilt vergaderen bij Aangenaam is het restaurant exclusief voor de groep, een ideale plek voor een inspiratievolle vergadering, brainstormsessie, training en/of presentatie.

Duurzaamheid
Aangenaam profileert zich als een bewust restaurant. Zo werken wij met biologische, Fair Trade, seizoens- en lokale producten. Daarnaast geven wij 5% van onze winst aan een goed doel. Op deze manier kunnen wij u een Aangenaam menu serveren en werken we elke dag een stukje aan een betere omgeving voor mens, dier en milieu. Dit is in 2013 ook erkent door de Gemeente Haarlem in de vorm van een nominatie voor de Groenemug. Op deze manier kunnen wij uw vergadering vorm geven in een duurzame en bijzondere setting.

Ligging
Aangenaam ligt in het centrum op loopafstand van het station en dichtbij het Spaarne en Provinciehuis. Ons adres is de Kleine Houtstraat 105, 2011 DK Haarlem. Parkeren is mogelijk in de op 50 meter afstand gelegen parkeergarage De Kamp.

Bezoek de website