Toon menu
Foto 1 bij Bouw & Infra Park
Foto 2 bij Bouw & Infra Park
Foto 3 bij Bouw & Infra Park
Foto 4 bij Bouw & Infra Park
Foto 5 bij Bouw & Infra Park
Foto 6 bij Bouw & Infra Park

Bouw & Infra Park
Vergaderlocatie in Harderwijk - Gelderland

Bouw & Infra Park
Ceintuurbaan 2
3847LG Harderwijk

Telefoon
0341 499 000
Personen
2 - 200
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het congrescentrum op het Bouw & Infra Park in Harderwijk is de ideale locatie voor uw zakelijke meeting, vergadering, congres, seminar, presentatie of meerdaagse training. Van een coachsessie voor twee personen tot evenementen van 2000 personen. De monumentale panden op het voormalige kazernecomplex beschikken over 16 vergaderzalen tot 200 personen, 29 comfortabele hotelkamers, een grand café met terras, 2 parkrestaurants en een evenementenhal. Parkeren kan op één van de 500 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Uiteraard zijn audiovisuele middelen in huis, is er gratis wifi en uitstekende catering.

De uitgestrekte buitenterreinen en het evenementenplein zijn te gebruiken voor allerlei evenementen die de ruimte nodig hebben. Bijvoorbeeld voor (grote) voertuigen of materieel. Het Bouw & Infra Park ligt direct aan de A28 bij Harderwijk en aan de Veluwse bossen en is naast een congrescentrum ook een bedrijvencampus. Rust en dynamiek gaan hand in hand.

Onze medewerkers begeleiden uw bijeenkomst van het begin tot het eind. Zij hebben de technische kennis, jaren ervaring en zorgen met hun no-nonsensmentaliteit dat uw dag slaagt!

Bezoek de website