Toon menu
Foto 1 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 2 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 3 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 4 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 5 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 6 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 7 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 8 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 9 bij Kasteel Huize Harmelen
Foto 10 bij Kasteel Huize Harmelen

Kasteel Huize Harmelen
Vergaderlocatie in Harmelen - Utrecht

Kasteel Huize Harmelen
Kasteellaan 1
3481GR Harmelen

Telefoon
034 844 5123
Personen
2 - 25
Zalen
2
Kaart
Tonen
Contact
Ron Jessurun
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderen kunt u tegenwoordig overal, maar als u iets bijzonders wenst kiest u voor Kasteel Huize Harmelen. Laat u verrassen door sfeer, traditie en verwennerij uiteraard volledig Corona-proof!

Verborgen achter het groen ligt aan het eind van de Joncheerelaan, de "oude heerlijkheid" Kasteel Huize Harmelen. De schoonheid daarvan schijnt onvergankelijk. De verzorgde en toch zo heerlijk-natuurlijke tuin ligt als een brok verrassend natuur-pracht in deze streek van weiden en sloten en is voor Harmelen een benijdenswaardig bezit.

Kasteel Huize Harmelen is een sfeervol kasteeltje voor vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops gelegen in het midden van de Randstad, goed te bereiken, met voldoende eigen parkeergelegenheid en volledige privacy. U kiest voor een persoonlijke, warme en kleinschalige setting in een eeuwenoud, uit circa 1270 daterend kasteeltje met vergaderruimte die u zal inspireren.

Daar waar er nog te veel ondernemers zijn die concessies doen aan kwaliteit en gastvrijheid, kunnen wij u garanderen dat wij dat nimmer zullen doen! Primair uitgangspunt bij onze totale MVO bedrijfsvoering is dat wij er naar streven om op het gebied van locatie, sfeer, persoonlijke benadering, service en verzorging: toonaangevend te zijn. 

Wij willen onze gasten een optimale beleving bieden zodat deze na een constructieve dag met een gevoel van verfrissing en energie weer huiswaarts gaan. Alles wat wij onze gasten aanbieden komt voort uit onze persoonlijke passie voor kwaliteit en gastvrijheid.

Zo wordt bijvoorbeeld bij ons de volledige catering zichtbaar en ter plekke voor u klaargemaakt waarbij wij uitsluitend werken met dagverse (biologische) ingredienten. Met speciale (dieet)wensen van onze gasten wordt uiteraard volledig rekening gehouden. Aan kwaliteit doen wij geen concessies. U bent de gehele dag door welkom in onze keuken. Wij hopen dat onze hoogwaardige klantgerichtheid en service u zal aanspreken, prikkelen en motiveren.

Reeds vanaf 2003 staan wij hiervoor tot uw beschikking. Een geheel vrijblijvende offerte op maat ontvangt u van ons altijd binnen 24 uur. Beleef Kasteel Huize Harmelen! U bent van harte welkom.

Proef de sfeer op Youtube https://www.youtube.com/watch?v=x1Vv0x09_XE&sns=em en bekijk ook onze beoordelingen op MeetingReview.com https://meetingreview.com/location/harmelen/kasteel-huize-harmelen/1752

Bezoek de website