Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Groenendaal
Foto 2 bij Landgoed Groenendaal
Foto 3 bij Landgoed Groenendaal
Foto 4 bij Landgoed Groenendaal
Foto 5 bij Landgoed Groenendaal
Foto 6 bij Landgoed Groenendaal
Foto 7 bij Landgoed Groenendaal
Foto 8 bij Landgoed Groenendaal

Landgoed Groenendaal
Vergaderlocatie in Heemstede - Noord-Holland

Landgoed Groenendaal
Groenendaal 3
2104WP Heemstede

Telefoon
023 528 1555
Personen
2 - 300
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Inrichting en sfeer
Business & pleasure gaan hand in hand op Landgoed Groenendaal in Heemstede. De prachtige natuur van het Groenendaalse bos ademt rust uit en biedt veel privacy. In deze inspirerende omgeving bieden wij alle mogelijkheden voor een breed scala aan zakelijke bijeenkomsten. In combinatie met het restaurant is het de ideale locatie voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, seminars, brainstormsessies, informatiebijeenkomsten, trainingen en bedrijfsfeesten. Welk doel uw zakelijke evenement ook heeft, ons doel is ervoor te zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Ligging en omgeving

Landgoed Groenendaal ligt midden in het Groenendaalse bos in Heemstede. Het landgoed ligt 10 minuten verwijderd van de snelweg A4, en in ongeveer 15 minuten bent u op op luchthaven Schiphol. Ook het openbaar vervoer biedt verschillende mogelijkheden.

Eten en drinken
De klassieke Franse keuken is de basis van onze veelzijdige gerechten. Vaak met Mediterrane invloeden of een Oosters tintje en altijd bereid met dagverse ingrediënten. Ons creatieve keukenteam houdt van eerlijke, no-nonsense gerechten. Omdat wij geloven in een pure aanpak, hanteren we op de menukaart hetzelfde principe: wij vertellen u welke ingrediënten we combineren en hoe we het gerecht bereiden, u hoeft alleen maar te kiezen en er lekker van te genieten!

Overnachten
U kunt op Landgoed Groenendaal niet overnachten. Wel zijn er tal van overnachtingsmogelijkheden op ongeveer 10 minuten rijden.

Zalen
Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar voor gezelschappen vanaf 2 personen tot 300 personen. De Vermeerzaal, Verweyzaal en Van Lennepzaal zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te gebruiken. De Serre leent zich uitstekend voor de ontvangst, culinaire momenten of break-out room. Ook is de gehele locatie af te huren. De Vermeerzaal beschikt over een eigen entree met aparte garderobe en toilet.

Bezoek de website