Toon menu
Foto 1 bij Landgoed De Uitkijk
Foto 2 bij Landgoed De Uitkijk
Foto 3 bij Landgoed De Uitkijk
Foto 4 bij Landgoed De Uitkijk
Foto 5 bij Landgoed De Uitkijk
Foto 6 bij Landgoed De Uitkijk

Landgoed De Uitkijk
Vergaderlocatie in Hellendoorn - Overijssel

Landgoed De Uitkijk
Hellendoornsebergweg 8
7447PA Hellendoorn

Telefoon
0548 654 117
Sterren
* * * *
Personen
2 - 100
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Vergaderen of een bijeenkomst bijwonen midden in de natuur van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug? Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn biedt volledig verzorgde vergaderarrangementen vanaf 8 tot 100 personen. Beamer en scherm, flipover, vergaderkoffer en een luxe espressomachine staan klaar voor u in de zaal.

Landgoed de Uitkijk heeft 5 vergaderzalen. De zalen zijn uitermate geschikt voor uw netwerkbijeenkomst, jaarpresentatie of training. De maximale capaciteit van de zalen is afhankelijk van de zaalopstelling. Alle vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en er is volop daglicht. Natuurlijk met uitzicht op het bos. U kunt op het aangrenzende privé terras, tijdens de pauze, een cappuccino of espresso drinken. Prettig om dan even de benen te strekken, na intensief vergaderen.

‘Puur Genieten’ staat centraal bij Landgoed de Uitkijk. U en uw gasten, worden bij elk vergaderarrangement in de watten gelegd met luxe lekkernijen en ambachtelijk bereide gerechten. Afgestemd met de ingrediënten die elk jaargetijde biedt. Reserveer één van onze 12 sfeervolle hotelkamers of luxe suite met bubbelbad, om tot rust te komen na een dag vol vergaderen. Gratis parkeerplaatsen, fietsverhuur en roomservice zijn enkele hotelfaciliteiten die u tot uw beschikking heeft.

De 12-uurs, 24-uurs, 28-uurs en 32-uurs vergaderarrangementen zijn inclusief een 3-gangen keuze diner. Genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale producten. Vanzelfsprekend houden wij rekening met allergie voor bepaalde ingrediënten. Wij passen, waar mogelijk, de gerechten voor u aan.

Graag bij reservering uw wensen doorgeven. Uitgestrekte bossen, vergezichten over heidevelden, wandelpaden en mountainbikeroutes. Het decor in de achtertuin van Landgoed de Uitkijk, om uw vergadering of bijeenkomst met teambuilding activiteiten uit te breiden.

Bezoek de website