Toon menu
Foto 1 bij LLanfarian
Foto 2 bij LLanfarian
Foto 3 bij LLanfarian
Foto 4 bij LLanfarian
Foto 5 bij LLanfarian
Foto 6 bij LLanfarian
Foto 7 bij LLanfarian
Foto 8 bij LLanfarian

LLanfarian
Vergaderlocatie in Heteren - Gelderland

LLanfarian
Polderstraat 34
6666LD Heteren

Telefoon
026 4723 623
Personen
2 - 200
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Op onze centrale gelegen landelijke locatie, nabij Arnhem bent u aan het juiste adres voor onder andere uw heisessie, training, teambuilding, presentatie of vergadering. Heerlijk in het buitengebied met uitzicht op de weilanden. Even weg uit de drukte. Wij beschikken over een kleine zaal die uitstekend is voor vergaderingen voor kleine groepjes tot 10 personen. Tevens hebben wij een grotere zaal die zich goed leent voor zakelijke bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen tot 60 personen. Ook grote groepen zijn van harte welkom, daar wij gezellige terrassen hebben en voldoende ruimte buiten. Bij ons vindt u de rust en de inspiratie die u nodig heeft.

Daarnaast beschikken wij over een prachtig weiland van 5 hectare direct gelegen aan onze locatie. Hier kunt u gebruik van maken voor de workshops schapendrijven of honden spiegelen. Uiteraard kunt u ook uw eigen teambuildingsactiviteiten hier organiseren.

Op slechts 2 minuten van de A50 en 10 minuten vanaf de A12 zijn wij zeer goed bereikbaar met de auto en beschikken wij over voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook per bus zijn wij goed bereikbaar. Op minder dan 10 kilometer afstand vindt u diverse hotels waar u kunt overnachten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Uw bijeenkomst is natuurlijk niet compleet zonder een overheerlijke lunch of een borrel, BBQ of Buffet. Wij verzorgen complete arrangementen en uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bezoek de website