Toon menu
Foto 1 bij Den Hartogh Ford Museum
Foto 2 bij Den Hartogh Ford Museum
Foto 3 bij Den Hartogh Ford Museum

Den Hartogh Ford Museum
Vergaderlocatie in Hillegom - Zuid-Holland

Den Hartogh Ford Museum
Haarlemmerstraat 36
2181HC Hillegom

Telefoon
025 251 8118
Personen
50 - 1000
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Naast de drie old-timerhallen met een gezamelijke afmeting van 5000 m2, beschikt het Ford Museum tevens over een goed geoutilleerd restaurant, 'Het Hof van Ford', een groot binnen- en buitenterras, vergaderruimten, expositieruimten, een filmzaal, een souvenirwinkel en ford-oldtimerverhuur. Wij bieden u uitstekende mogelijkheden voor uw bedrijfs- en productpresentaties, congressen, seminars, vergaderingen et cetera.

 

Voor elke bedrijfs- of productpresentatie biedt het Ford Museum uw bedrijf uitstekende mogelijkheden in een zeer bijzondere ambiance. Hiervoor zijn kleinere en grotere zalen zoals bijvoorbeeld de A-Ford zaal en de Ford-Lincolnzaal  heel geschikt. Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om dit te realiseren tussen de Ford Oldtimers in de Prins Bernhard Hal en het binnenterras. Ter onderbreking kunt u met uw gezelschap rondgeleid worden door het Ford Museum.

 

U kunt beschikken over de filmzaal tot 80 personen met een vaste beamer opstelling en geluidsinstallatie. Onze horeca "Het Hof van Ford" vervult al uw culinaire wensen. Er zijn stijlvolle Ford Oldtimers om uw gezelschap mee te vervoeren. Onze horeca "Het Hof van Ford" vervult al uw culinaire wensen. U kunt beschikken over de filmzaal met een vaste beamer opstelling om aldaar eventueel uw bedrijfsfilm te vertonen voor uw personeel.

Bezoek de website