Toon menu
Foto 1 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Foto 2 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Foto 3 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Foto 4 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Foto 5 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Foto 6 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Foto 7 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Foto 8 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Foto 9 bij Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Vergaderlocatie in Hilversum - Noord-Holland

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Sumatralaan 45
1217GP Hilversum

Telefoon
035 677 5555
Personen
15 - 1500
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Beeld en Geluid is voor velen bekend van TV, als beheerder van het Nederlandse audiovisuele erfgoed en van de Beeld en Geluid experience. Hiernaast is het echter ook mogelijk Beeld en Geluid te huren als unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten van 15 tot 1.500 personen. Het imposante, kleurrijke gebouw biedt een prachtig decor voor uw evenement in het hart van de media. 

Beeld en Geluid beschikt over verschillende zalen. De eerste zaal, Theater 1, is een unieke theateropstelling met plaats voor 175 personen. Theater 2 is volledig naar uw wens in te richten en biedt plaats voor minimaal 15 en maximaal 80 personen. Wilt u een meer exclusieve vergaderzaal afhuren dan hebben wij onze tentoonstellingsruimte van 'Leven met Oranje' voor u beschikbaar. U kunt hier vergaderen in een zaal vol prachtig beeldmateriaal van en over ons Koningshuis. Tevens in het Atrium voor grotere gezelschappen af te huren. 

Het Nederlands audiovisuele archief biedt u de mogelijkheid uw evenement nog specialer te maken met een workshop of arrangement en/of door een dvd te laten samenstellen uit het archief van Beeld en Geluid. Ook kunt u uw bijeenkomst combineren met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience. Deze unieke topattractie is ontstaan vanuit het rijke audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen en particuliere collecties. In 12 themapaviljoens ontdekt u de wereld van radio, televisie, film en muziek en wordt u op weg geholpen door 10 bekende Nederlanders als virtuele gids. 

De culinaire invulling van uw bijeenkomst kunt u geheel aan Beeld en Geluid overlaten. Een lunch, borrelarrangement, buffet, walking dinner of uitgeserveerd diner, wij presenteren u graag de diverse smaakvolle mogelijkheden in samenwerking met Albron Creations.

Bezoek de website