Toon menu
Foto 1 bij Expo Hoevelaken
Foto 2 bij Expo Hoevelaken
Foto 3 bij Expo Hoevelaken
Foto 4 bij Expo Hoevelaken

Expo Hoevelaken
Vergaderlocatie in Hoevelaken - Gelderland

Expo Hoevelaken
Koninginneweg 1
3871JZ Hoevelaken

Telefoon
033 253 2495
Personen
10 - 2500
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Expo Hoevelaken herbergt de perfecte entourage met unieke faciliteiten voor uw meest uiteenlopende bijeenkomsten. Het markante en imposante gebouw is fraai ontworpen, goed toegankelijk en vooral uitnodigend.

Zaal huren A1 locatie
Door de centrale ligging aan de A1 bij knooppunt Hoevelaken en een treinstation op 500 meter is de locatie goed bereikbaar. Wij beschikken over ruim 800 gratis parkeerplaatsen. De veelheid van soorten zalen met een totale vloeroppervlakte van 5.000 m2 maakt onze locatie geschikt voor elk type evenement van groot tot klein.

Catering & aankleding Event
Voor de culinaire verzorging van ieder evenement werken wij samen met Vermaat, onze huis-cateraar. Van feestelijke koffieontvangsten en heerlijke lunches tot borrels en uitgebreide diners en dinerbuffetten; Vermaat kan het allemaal verzorgen, uiteraard in overleg met u. De naam ‘Vermaat’ staat voor kwaliteit, zowel voor wat betreft producten en assortiment als voor gastheerschap.

U hebt mogelijk speciale wensen op het gebied van inrichting en aankleding van de zaalruimte voor uw bijeenkomst. Ook op dit punt kunt u gebruikmaken van de bij ons aanwezige expertise. Een creatief team bespreekt samen met u de mogelijkheden en komt altijd tot een perfect en vaak verrassend resultaat waar u zeker tevreden over zult zijn.

Expo Hoevelaken ligt in de gemeente Nijkerk op een steenworp afstand van Amersfoort. Door de centrale ligging aan de A1 bij knooppunt Hoevelaken is de locatie goed bereikbaar. Wij beschikken over ruim 800 gratis parkeerplaatsen.

Bezoek de website