Toon menu
Foto 1 bij Conferentiecentrum Bovendonk
Foto 2 bij Conferentiecentrum Bovendonk
Foto 3 bij Conferentiecentrum Bovendonk
Foto 4 bij Conferentiecentrum Bovendonk
Foto 5 bij Conferentiecentrum Bovendonk

Conferentiecentrum Bovendonk
Congrescentrum in Hoeven - Noord-Brabant

Conferentiecentrum Bovendonk
Hofstraat 8
4741AK Hoeven

Telefoon
016 550 7550
Personen
2 - 300
Zalen
19
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Conferentiecentrum Bovendonk is gelegen in het Noord-Brabantse dorpje Hoeven, centraal gelegen tussen Breda, Roosendaal en Antwerpen. Het conferentiecentrum is gevestigd in een uit 1907 daterend cultuurhistorisch gebouw, ontworpen door de architect Pierre Cuypers. Het gebouw presenteert zich bij binnenkomst als een rustige en inspiratievolle omgeving.

Bovendonk wordt sinds 1996 gebruikt als conferentiecentrum. Conferentiecentrum Bovendonk heeft 19 vergaderzalen die geschikt zijn voor 2 tot 300 personen. De congreskapel is zeer geschikt voor evenementen en is dan ook het pronkstuk van de locatie. Naast vergaderfaciliteiten beschikt Conferentiecentrum Bovendonk over 97 hotelkamers voor één- of tweepersoons gebruik.

Conferentiecentrum Bovendonk  ligt in een zeer groene omgeving. In de mooie binnenplaats kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte. Daarnaast staan klantvriendelijkheid en gastvrijheid centraal in dit historische gebouw. De ambiance van conferentiecentrum Bovendonk staat garant voor een aangenaam verblijf.

Bezoek de website