Toon menu
Foto 1 bij Claus Park Collection
Foto 2 bij Claus Park Collection
Foto 3 bij Claus Park Collection
Foto 4 bij Claus Park Collection
Foto 5 bij Claus Park Collection
Foto 6 bij Claus Park Collection
Foto 7 bij Claus Park Collection
Foto 8 bij Claus Park Collection
Foto 9 bij Claus Park Collection
Foto 10 bij Claus Park Collection

Claus Park Collection
Vergaderlocatie in Hoofddorp - Noord-Holland

Claus Park Collection
Bosweg 15-19
2131LX Hoofddorp

Telefoon
023 556 0065
Personen
2 - 330
Zalen
13
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Het Courtyard by Marriott hotel, Claus en Papa’s Beach House vormen samen Claus Park Collection. Gelegen in bosrijke omgeving, op slechts 15 minuten van Amsterdam Airport Schiphol, zijn deze evenementenlocaties absoluut uw volgende stop voor zakelijke evenementen in de metropoolregio Amsterdam.

Courtyard by Marriott Amsterdam Airport

Het 4-sterren deluxe hotel Courtyard by Marriott Amsterdam Airport is uitgebreid tot 260 kamers, beschikkend over Marriott’s laatste innovaties. Zowel zakelijke als leisure gasten ervaren een luxueuze en comfortabele ambiance, midden in de groene omgeving van het Haarlemmermeerse Bos. De kamers zijn ruim opgezet en voorzien van bureau, airconditioning, gratis WiFi en Smart TV met Chromecast.

Voor zakelijke bijeenkomsten heeft het hotel 10 vergaderruimtes met veel daglicht, waaronder een nieuw auditorium die plaats biedt aan maximaal 330 personen. Alle vergaderzalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, gratis WiFi, Clickshare en Marriott’s Meeting Services App. Voor wat frisse lucht en ontspanning tijdens de meeting, biedt het hotel de mogelijkheid tot een potje jeu de boules in de tuin.

Claus

Claus startte in 1858 als een boerderij, maar is tegenwoordig een inspirerende vergaderlocatie. De drie verschillende (vergader)ruimtes hebben elk een eigen sfeer en karakter, en biedt een inspirerende omgeving voor de meest uiteenlopende evenementen.

Papa’s Beach House

Papa’s Beach House – met waanzinnig uitzicht en privéstrand – is een fantastische plek om even uit de dagelijkse hectiek te stappen en inspiratie op te doen. Een unieke locatie die perfect is voor een borrel, lunch, diner, inspirerende zakelijke meeting of barbecue op het strand.

Bezoek de website