Toon menu
Foto 1 bij Claus Park Collection
Foto 2 bij Claus Park Collection
Foto 3 bij Claus Park Collection
Foto 4 bij Claus Park Collection
Foto 5 bij Claus Park Collection
Foto 6 bij Claus Park Collection
Foto 7 bij Claus Park Collection
Foto 8 bij Claus Park Collection
Foto 9 bij Claus Park Collection
Foto 10 bij Claus Park Collection
Foto 11 bij Claus Park Collection

Claus Park Collection
Vergaderlocatie in Hoofddorp - Noord-Holland

Claus Park Collection
Bosweg 15-19
2131LX Hoofddorp

Telefoon
023 556 0065
Personen
2 - 2000
Zalen
13
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen in een inspirerende omgeving
Het Courtyard by Marriott hotel, Claus en Papa’s Beach House vormen samen Claus Park Collection. De evenementenlocatie in Hoofddorp biedt de juiste zaal voor iedere type vergadering of bijeenkomst. De ligging is perfect: vlakbij Schiphol en tussen Haarlem, Amsterdam en Utrecht. Bovendien beschikken de locaties over uitgebreide parkeermogelijkheden.  

Courtyard by Marriott hotel
Het Courtyard hotel heeft vijf multifunctionele vergaderzalen voor (meerdaagse) conferenties, vergaderingen en seminars tot 160 personen. De zalen beschikken over goede regelbare verlichting, airconditioning, gratis wireless internet, ergonomische stoelen en geluidsdichte deuren. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een zorgeloze vergadering. Bij mooi weer kan er vergaderd worden in de tuin van het hotel. Bovendien kan de meeting natuurlijk worden aangevuld met een overnachting in het viersterren hotel. 

Claus
Claus telt zeven meetingzalen in diverse formaten en stijlen. Ideaal voor congressen, seminars, workshops en meerdaagse evenementen. De zalen zorgen voor de juiste setting voor bijeenkomsten met een bijzonder en zakelijk karakter. De zalen kunnen individueel of gecombineerd worden gebruikt. Tevens bevinden er zich twee restaurants in het event center. De totale capaciteit is 2000 personen. 

Papa’s Beach House
Papa’s Beach House is de sfeervolle buitenlocatie van Claus. Gelegen in het Haarlemmermeerse Bos geniet u volop van de aanwezig natuur. U hoeft niet meer naar de Veluwe voor een brainstormsessie. De locatie kan dienst doen als uitvalsbasis voor een intensief teambuilding programma of als vergaderruimte in een bosrijke omgeving.

Bezoek de website