Toon menu
Foto 1 bij Het Cultuurgebouw
Foto 2 bij Het Cultuurgebouw
Foto 3 bij Het Cultuurgebouw
Foto 4 bij Het Cultuurgebouw
Foto 5 bij Het Cultuurgebouw
Foto 6 bij Het Cultuurgebouw
Foto 7 bij Het Cultuurgebouw

Het Cultuurgebouw
Vergaderlocatie in Hoofddorp - Noord-Holland

Het Cultuurgebouw
Raadhuisplein 3
2132TZ Hoofddorp

Telefoon
023 556 3712
Personen
2 - 1000
Zalen
20
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Congreslocatie Hoofddorp
Het Cultuurgebouw biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. Zo is er een groot aantal multifunctionele ruimten, met ieder hun eigen karakteristieke, inspirerende sfeer. Hiernaast wordt er met restaurant – grand-café Première en het Duyckercafé catering op maat geleverd; van een lopend buffet tot een uitgebreid driegangendiner. De catering is hiermee volledig in eigen beheer en dat betekent dat de kwaliteit optimaal gewaarborgd blijft. Ook op technisch gebied biedt Het Cultuurgebouw zeer veel mogelijkheden. Het gehele gebouw beschikt over gratis Wi-Fi en er is een professioneel team van technici aanwezig. Een team dat kan helpen om op technisch gebied alles goed te regelen.

Bereikbaarheid
Het Cultuurgebouw is zeer goed bereikbaar. Er zijn parkeergarages naast de deur, treinstation Hoofddorp ligt op een kwartier lopen en bushalte Hoofddorp Centrum op drie minuten loopafstand. Ook voor internationale bezoekers ligt Het Cultuurgebouw ideaal: luchthaven Schiphol is slechts één treinstation, een korte busrit of tien minuten met de auto verwijderd.

Welke ruimten biedt Het Cultuurgebouw?
Het Cultuurgebouw biedt een breed scala aan multifunctioneel inzetbare ruimten. Organiseer je een congres, een vergadering, een feest of een workshop? Ga je voor de luxe en sfeervolle theaterzaal met roodfluwelen stoelen of de intimiteit van het auditorium? Liever een knalgele container of een concertzaal? Kom je met 2 of 1000 personen? Er is van alles mogelijk, we denken graag met je mee welke ruimte het meest geschikt is om er een geslaagd evenement van te maken.

Bezoek de website