Toon menu
Foto 1 bij Hotel Schiphol A4
Foto 2 bij Hotel Schiphol A4
Foto 3 bij Hotel Schiphol A4
Foto 4 bij Hotel Schiphol A4
Foto 5 bij Hotel Schiphol A4

Hotel Schiphol A4
Vergaderlocatie in Hoofddorp - Noord-Holland

Hotel Schiphol A4
Rijksweg A4 3
2132MA Hoofddorp

Telefoon
0252 629 293
Personen
10 - 1500
Zalen
22
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Van meeting tot conferentie
Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen. We beschikken over  22 smaakvolle en inspirerende zalen met een capaciteit tot maximaal 1.500 gasten. Comfortabele stoelen, airconditioning en moderne technische faciliteiten zorgen ervoor dat u het maximale uit uw vergadering kunt halen.

Maak uw congres succesvol
Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Met ons 100 MB glasvezelnetwerk zorgen we dat u toegang heeft tot zeer snel internet. U en uw (internationale) gasten staan centraal, ons banquet team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Niet voor niets is Hotel Schiphol A4 een gewaardeerde locatie van vele grote nationale en internationale bedrijven.

De ideale locatie
Ook voor beurzen hebben we de ideale locatie. Makkelijk te bereiken, gratis parkeren en snel weer onderweg. Onze Europazaal biedt u 2.000 m2 aan beursoppervlakte. Deze ruimte is tevens te splitsen in 800m2 en 1.200 m2 en dus ook apart te huren. Met de aanwezige hellingbaan is het ideaal op- en afbouwen.

In stijl
Dineren bij Hotel Schiphol is een combinatie van eerlijk eten, perfecte kwaliteit en een eerlijke prijs. Wij verwelkomen met evenveel warmte en enthousiasme een intiem diner voor twee als een galadiner voor 1000 gasten en alles daar tussenin. Wij zorgen voor een speciaal en uniek diner.

Bezoek de website