Toon menu
Foto 1 bij Regus Schiphol Tetra
Foto 2 bij Regus Schiphol Tetra
Foto 3 bij Regus Schiphol Tetra

Regus Schiphol Tetra
Vergaderlocatie in Hoofddorp - Noord-Holland

Regus Schiphol Tetra
Siriusdreef 17-27
2132WT Hoofddorp

Telefoon
020 491 9225
Personen
3 - 12
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Onze Schiphol Airport Tetra locatie bevindt zich in een ruim gebouw met gemeenschappelijke ruimtes met glazen wanden in het aangelegde Transpolis Business Park. Het ligt in de buurt van De Hoek, een voornamelijk zakelijke regio die bekend staat om de vele aan luchtvaart gerelateerde bedrijven. Dit is een geweldige locatie om de rest van Noord-Nederland te bereiken.

Het treinstation van Hoofddorp ligt op slechts een paar minuten afstand, en er zijn uitstekende busverbindingen en snelwegen in de buurt. De nabijheid van de luchthaven maakt verdere reizen snel en eenvoudig. In deze locatie bieden wij 2 zalen aan voor vergaderingen, trainingen en video conferenties voor zowel kleine als grote groepen van 3 tot 12 personen.

Deze locatie is goed te bereiken per openbaar vervoer. Parkeren kunt u op het terrein van de locatie, tegen betaling. Voor vragen betreffende deze locatie m.b.t. beschikbaarheid of een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met onze Nederlandse reserveringsafdeling op 020 491 9225.

Bezoek de website