Toon menu
Foto 1 bij Restaurant Den Burgh
Foto 2 bij Restaurant Den Burgh
Foto 3 bij Restaurant Den Burgh
Foto 4 bij Restaurant Den Burgh
Foto 5 bij Restaurant Den Burgh
Foto 6 bij Restaurant Den Burgh
Foto 7 bij Restaurant Den Burgh
Foto 8 bij Restaurant Den Burgh
Foto 9 bij Restaurant Den Burgh

Restaurant Den Burgh
Vergaderlocatie in Hoofddorp - Noord-Holland

Restaurant Den Burgh
Rijnlanderweg 878
2132ML Hoofddorp

Telefoon
023 888 5666
Personen
4 - 250
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Kom los van de dagelijkse hectiek om inspiratie op te doen en samen tot de beste ideeën te komen. In de bijzondere ambiance van Restaurant Den Burgh voelt u zich direct thuis. U ervaart een perfecte verzorging tijdens een culinaire lunch of diner. Daarnaast beschikt Den Burgh over diverse karakteristieke ruimtes die geschikt zijn voor een vergadering, private dining of een feest. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Achter het nostalgische uiterlijk van de monumentale boerderij treft u een stijlvol restaurant met internationale allure. De open keuken versterkt die beleving. Hier wordt klassiek en verfijnd gekookt met mooie, en veelal eerlijke streekproducten. Het weids opgezette terras biedt een prachtig vrij uitzicht op de Geniedijk, onderdeel van de Stelling van Amsterdam (UNESCO Werelderfgoed).

Restaurant Den Burgh ligt op een A-locatie en is uitstekende bereikbaar met zowel de auto als het openbaarvervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bezoek de website