Toon menu

Vergaderlocaties in de natuur in Hoogezand

U bent op zoek naar een vergaderlocatie in de natuur in Hoogezand. We hebben in Hoogezand en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek Onze locatie beschikt over drie sfeervolle zalen waarvan er altijd één op uw specifieke wensen aansluit. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke meetings en evenementen. Wij doen er alles aan om uw evenement te organiseren naar uw wens, maatwerk is ons werk. Succesvol zakendoen begint hier.
  2 - 175 Westerbroek (5 km)
  Lees meer Foto bij Hotel Van der Valk Groningen - Westerbroek
 • Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen Voor zakelijk vergaderen in Drenthe vindt u bij ons het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen. De omgeving is zo inspirerend dat frisse, nieuwe ideeën zomaar ontstaan. Dit unieke viersterren hotel in de ongerepte natuur van Drenthe beschikt over 12 modern vergaderzalen en 78 kamers met uitzicht op de natuur.
  2 - 500 Zeegse (13 km)
  Lees meer Foto bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen
 • De Hertenkamp Door de natuurlijke omgeving en de intieme sfeer is De Hertenkamp uitstekend geschikt voor een goede, aangename en productieve bijeenkomst. Onze locatie in Assen ligt aan de rand van het Asserbos waar u heerlijk kunt wandelen. De Hertenkamp beschikt over vijf verschillende zalen met elk hun eigen sfeer.
  10 - 300 Assen (24 km)
  Lees meer Foto bij De Hertenkamp

Alle vergaderlocaties in Groningen

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie