Toon menu
Foto 1 bij Parkhotel Horst
Foto 2 bij Parkhotel Horst
Foto 3 bij Parkhotel Horst
Foto 4 bij Parkhotel Horst
Foto 5 bij Parkhotel Horst
Foto 6 bij Parkhotel Horst
Foto 7 bij Parkhotel Horst
Foto 8 bij Parkhotel Horst
Foto 9 bij Parkhotel Horst
Foto 10 bij Parkhotel Horst
Foto 11 bij Parkhotel Horst

Parkhotel Horst
Vergaderlocatie in Horst (L) - Limburg

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961NL Horst

Telefoon
077 397 6000
Sterren
* * * *
Personen
2 - 300
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De accommodatie van Parkhotel Horst is attractief en verrassend veelzijdig. Het hotel beschikt over maar liefst 12 prachtige vergaderruimtes, waarvan een aantal met panoramisch uitzicht op het water. Draadloos Wi-Fi internet door het gehele hotel en alle zalen zijn voorzien van klimaatbeheersing.

Afzonderlijk of met elkaar verbonden zijn de zalen geschikt voor vele doeleinden en voor groepen van uiteenlopende omvang. U bent bij ons even welkom voor een kleine vergadering of feestje met enkele personen, als voor een product- of bedrijfspresentatie, symposium of personeelsfeest met enkele honderden bezoekers of deelnemers.

De Kasteelse Bossen met de ruïne van het Kasteel Huys ter Horst vormt het decor van Parkhotel Horst, midden in de bosrijke omgeving en direct aan het water. Dit garandeert een uiterst inspirerend comfortabel verblijf met alle mogelijkheden om tussen de bedrijven door tot rust te komen.

U kunt uw vergadering bijvoorbeeld onderbreken voor een heerlijke wandeling langs het water van de Kasteelse Bossen. Onze toegewijde medewerkers staan ten alle tijden voor u klaar. In Parkhotel Horst staat persoonlijke service hoog in het vaandel!

Bezoek de website