Toon menu
Foto 1 bij OpMaat
Foto 2 bij OpMaat
Foto 3 bij OpMaat
Foto 4 bij OpMaat

OpMaat
Vergaderlocatie in Huizen - Noord-Holland

OpMaat
Huizermaatweg 31
1273NA Huizen

Telefoon
035 3035 540
Personen
2 - 70
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van OpMaat

OpMaat beschikt binnen Business Centrum Huizen over een drietal schitterende en multifunctionele vergaderruimtes tot respectievelijk 6, 12 en 70 personen. De vergader- en trainingsruimte op de begane grond (Business Lounge) kan op verschillende manieren worden ingericht en ingezet. De ruimte is standaard voorzien van de allernieuwste media- en presentatietechnieken en vanzelfsprekend kunnen wij de volledige inrichting voor u verzorgen.

De ruimtes op de eerste verdieping hebben een frisse 'look and feel' waarbij u wordt geïnspireerd door de 'aanwezigheid' van vooraanstaande bekende wereldburgers. In de Nelson Mandela Lounge (tot 6 personen) kunt u, in boardroom-stijl, vergaderen, trainen en een coaching gesprek voeren. De Steve Jobs Lounge (tot 12 personen) is geschikt om o.a. te vergaderen en trainingen/workshops te organiseren. Daarnaast is het mogelijk deze ruimte exclusief als flexkantoor te huren.

De luxe business lounge heeft een oppervlakte van 110 m2 en is geschikt voor bijeenkomsten van 2 t/m 60 personen. Zo is het mogelijk de ruimte in te delen in traditionele vergaderopstelling, boardroom-stijl, schoolopstelling en theateropstelling. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Bezoek de website