Toon menu
Foto 1 bij Zalencentrum 't Haske
Foto 2 bij Zalencentrum 't Haske
Foto 3 bij Zalencentrum 't Haske
Foto 4 bij Zalencentrum 't Haske

Zalencentrum 't Haske
Vergaderlocatie in Joure - Friesland

Zalencentrum 't Haske
Vegelinsweg 20
8501BA Joure

Telefoon
051 341 5281
Personen
10 - 1500
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Een vergadering, receptie, catering, training, incentive, diner, workshop, lunch of personeelsfeest; de mogelijkheden die 't Haske aan het bedrijfsleven biedt zijn bijkans onbeperkt. U bepaalt hoe u het hebben wilt. 't Haske werkt niet met vastomlijnde programma's. Hier is de klant nog koning, staat service hoog in het vaandel en voegen wij ons naar uw wensen.

Met tien zalen en een totale vloeroppervlakte van ongeveer 1.700 m2 kan er van alles georganiseerd worden. Met name gezelschappen tussen de 600 en 800 personen kunnen wij een leuk verblijf aanbieden. Met onze tien zalen kunnen we alle kanten op. Er kan bijvoorbeeld in iedere zaal een thema georganiseerd worden met daaraan gekoppeld steeds weer ander muziek.

Door de veelzijdigheid en ruimte leent ’t Haske zich bij uitstek voor congressen en beurzen.  Alle faciliteiten op het gebied van voorzieningen, audio/video, data en horeca zijn aanwezig. Mede door de ruime parkeergelegenheid en de strategische ligging in het noorden is ’t Haske een uitstekend congres- en beurscentrum. De zaak heeft bovendien ervaring in coöperatief organiseren en in gastheerschap. Informeer naar de mogelijkheden. ’t Haske kan in de regie van een beurs en congres een wezenlijke bijdrage leveren.


Bezoek de website