Toon menu
Foto 1 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 2 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 3 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 4 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 5 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 6 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 7 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 8 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 9 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 10 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 11 bij De Kaag Watersport Academy
Foto 12 bij De Kaag Watersport Academy

De Kaag Watersport Academy
Vergaderlocatie in Kaag - Zuid-Holland

De Kaag Watersport Academy
Wilhelminlaan 12-16
2159LE Le Kaag

Telefoon
0252 544 333
Personen
15 - 80
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Kaag Watersport Academy en Groepsaccommodatie
Bent u opzoek naar een unieke vergaderlocatie of inspirerende brainstormlocatie centraal gelegen in de Randstad? Dan bent u bij ‘De Kaag’ aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag op onze informele accommodatie aan de Kagerplassen. Onze locatie is gevestigd op een eiland in het dorpje Kaag aan de Kagerplassen. De locatie is alleen per pont te bereiken. Zodra u met de auto het pontje op rijdt ervaart u de ontspannen sfeer die op het eiland heerst. De pontbaas brengt u binnen 5 minuten naar de overkant, 24 uur per dag, heen en weer! Zowel op het eiland als op het vaste land geldt gratis parkeren.  Via de idyllische straatjes, met diverse monumentale pandjes en boerderijen, rijdt u naar onze locatie.

Zalen
De Kaag heeft drie informele ruimtes waar vergaderd kan worden, trainingen geven kunnen worden en workshops georganiseerd kunnen worden. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om een vergadering prettig te laten verlopen. De grote ruimte van circa 100 m2 is gefaciliteerd met tafels, banken en stoelen, wifi, beamer met projectiescherm, flip-over, professionele muziekinstallatie en digi-board. De ontvangst ruimte (circa 70 m2) beschikt over een openhaard, piano en knusse bar. Daarnaast is er nog een derde ruimte (de recreatiezaal) Ook deze zaal is voorzien van de benodigde faciliteiten, banken en stoelen. Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden, onze locatie beschikt over 70 slaapplekken.

Vergaderen en ontspannen
Na de vergadering of brainstormsessie kunt u een prachtige wandeling maken over het speciaal uitgezette wandelpad(met kaplaarzen aan) of een tocht met onze Bunschoter Botter. Een oud vissersschip uit 1886. Ook kunt u deze watersportactiviteiten zoals waterskiën, wakeboarden en zeilen combineren met teambuilding! Andere suggesties zijn een wijn- en kaasproeverij; een rondleiding of een boottocht met een antieke salon- of zeilboot. Wij bieden graag afhankelijk van uw wensen een passende catering met dagverse, producten veelal uit eigen tuin en streek. De grote haven tuin met uitzicht op de Kagerplassen, is voorzien van een jacuzzi, meerdere vuurkorven en een buitenkeuken

Bereikbaarheid
Landelijk gelegen maar toch midden in de Randstad, omgeven door knotwilgen en slootjes, is De Kaag toch makkelijk te bereiken via de A44 en A4, op twintig minuten rijden van Amsterdam en Den Haag. Het veerpontje brengt u met de auto of als voetganger binnen 5 minuten naar de overkant en er is parkeergelegenheid om de hoek.

Bel voor meer informatie naar 0252 - 544 333 of mail info@dekaag.nl.

Bezoek de website