Toon menu
Foto 1 bij Efteling Meetings & Events
Foto 2 bij Efteling Meetings & Events
Foto 3 bij Efteling Meetings & Events
Foto 4 bij Efteling Meetings & Events
Foto 5 bij Efteling Meetings & Events
Foto 6 bij Efteling Meetings & Events
Foto 7 bij Efteling Meetings & Events
Foto 8 bij Efteling Meetings & Events
Foto 9 bij Efteling Meetings & Events
Foto 10 bij Efteling Meetings & Events

Efteling Meetings & Events
Congrescentrum in Kaatsheuvel - Noord-Brabant

Efteling Meetings & Events
Europalaan 1
5171KW Kaatsheuvel

Telefoon
0416 287 770
Personen
20 - 20000
Zalen
27
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Efteling Meetings & Events

De Efteling in Kaatsheuvel inspireert en verwondert! De Efteling biedt voor elk zakelijk gezelschap een unieke beleving in een inspirerende omgeving.

Een blijvende herinnering

Een zakelijke bijeenkomst of informeel evenement in de meest unieke omgeving die u zich maar kunt voorstellen, de Efteling. Dat wordt een bijeenkomst die uw collega’s of relaties niet snel vergeten!

Inclusief bezoek aan het Efteling-park

Maak gebruik van de kracht van het merk Efteling om uw verhaal te vertellen, uw boodschap over te brengen of uw doelstelling te bereiken. Wij bieden u een zakelijk podium in de Wereld vol Wonderen. Voor elk gezelschap biedt de Efteling een unieke beleving in een van de beschikbare 27 meeting- en eventlocaties. Uiteraard mag een bezoek aan een of meerdere attracties niet ontbreken. Een teambuildingactiviteit in het sprookjesbos of een spectaculaire rit in Baron 1898 biedt de perfecte onderbreking van uw evenement.

Event voor iedereen!

Van een inhoudsevent tot aan jubileumfeesten. Uw event zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering. Wilt u het echt ‘groots’ aanpakken? Dan is de Efteling de geschikte locatie. Kijk samen met een van onze eventprofessionals naar de mogelijkheden voor uw event.

Wij denken graag met u mee

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren waar de opkomst hoog is en uw boodschap beklijft, dan komen wij graag met u in contact. Ontdek alle mogelijkheden op onze website, neem telefonisch of via de mail contact met ons op .


Bezoek de website