Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 6 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 7 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 8 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 9 bij Van der Valk Hotel Volendam

Van der Valk Hotel Volendam
Vergaderlocatie in Katwoude - Noord-Holland

Van der Valk Hotel Volendam
Wagenweg 1
1145PW Katwoude (Waterland)

Telefoon
029 936 5656
Sterren
* * * *
Personen
1 - 300
Zalen
7
Kaart
Tonen
Contact
Mireille Ortiz
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderlocatie Volendam

Welgemeende gastvrijheid tegen het decor van een oer-Hollands landschap. U ervaart het in Van der Valk Hotel Volendam. Omringd door graslanden, verleid door het nabijgelegen IJsselmeer en tegelijkertijd op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam, blijkt zaken- en recreatiehotel Volendam het ideale rustpunt tussen twee werelden.

Zeven ruim opgezette, maar bovenal sfeervol ingerichte zalen telt Van der Valk Hotel Volendam. Daarmee zijn wij in staat gezelschappen tot driehonderd mensen te ontvangen voor uiteenlopende gelegenheden als lunches en diners, recepties, bruiloften en feestavonden.

De Moestuin

Op zoek naar een unieke en inspirerende omgeving? Dan is De Moestuin bij Van der Valk Hotel Volendam de ideale locatie!

Aan de andere kant van de brug bevindt zich De Moestuin. Een totaal in groen gelegen omgeving waar vergaderingen, recepties, diners en (sport)activiteiten gehouden kunnen worden. De Moestuin is uitgerust met een eigen bar en WiFi- en stroomfaciliteiten. Hierdoor biedt de Moestuin voor ieder wat wils en hebben wij de mogelijkheid om het naar wens aan te passen.

Waarom vergaderen in De Moestuin?

De Moestuin is een creatieve omgeving die zorgt voor creatieve ideeën, zodat u uw vergadering aan het einde van de dag afsluit vol met nieuwe ideeën. De locatie heeft een oppervlakte van 210m² en kan in elke gewenste opstelling worden klaar gezet. Een beamer nodig? Geen probleem. Deze kunnen wij voor u verzorgen. Door een eigen bar en (toekomstige) wc-faciliteiten bent u in de Moestuin voorzien van alle gemakken.

Bezoek de website