Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 6 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 7 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 8 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 9 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 10 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 11 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 12 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 13 bij Van der Valk Hotel Volendam
Foto 14 bij Van der Valk Hotel Volendam

Van der Valk Hotel Volendam
Vergaderlocatie in Katwoude - Noord-Holland

Van der Valk Hotel Volendam
Wagenweg 1
1145PW Katwoude (Waterland)

Telefoon
029 936 5656
Sterren
* * * *
Personen
6 - 250
Zalen
9
Kaart
Tonen
Contact
Mireille Ortiz

Bezoek de website

Gelegen in het groen en op nog geen 3 kilometer van Volendam en slechts 15 kilometer van Amsterdam treft u Van der Valk Hotel Volendam. Met haar zalen, restaurant en overnachtingsmogelijkheden kan zij uw bijeenkomst optimaal verzorgen. Ervaar de welgemeende gastvrijheid tegen het decor van een oer-Hollandse landschap. 

Een unieke combinatie
Van der Valk Hotel Volendam beschikt over 7 multifunctionele zalen die beschikken over daglicht, verduistering, gratis WiFi, een projectiescherm en airconditioning (m.u.v. Vollendammer- en Zuiderzeezaal). De zalen bieden ruimte aan 11 tot 250 personen en zijn daardoor uitermate geschikt voor vergaderingen, congressen, cursussen, feesten of enige andere vorm van bijeenkomsten. Door de diverse vergaderarrangementen die aangeboden worden en de mogelijkheid om een op maat te maken arrangement te boeken, worden alle zorgen tijdens uw bijeenkomst door Van der Valk Hotel Volendam uit handen genomen. 

Met 129 verschillende soorten kamers, van standaardkamers tot aan suites, biedt Van der Valk Hotel Volendam volop keuze om u een aangename overnachting te bezorgen. Geniet op de kamers van een bad en/of een douche, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, gratis WiFi, koelkast en een bureau. Zo kunt u voor-, tijdens- of na uw bijeenkomst even ontspannen.

Niet alleen op uw kamer kunt u ontspannen. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om even te zwemmen? Of om even uit te stomen in het Turks stoombad? Met de professionele Healthclub Vitaalsport in huis is het allemaal mogelijk. Of u nou alleen wilt vergaderen of ook een teambuildingsactiviteit wil organiseren. Van der Valk Hotel Volendam denkt graag met u mee om voor u de perfecte bijeenkomst te organiseren. Ook het regelen van een activiteit kunnen zij voor u uit handen nemen. 

Bezoek de website