Toon menu
Foto 1 bij Abdij Rolduc
Foto 2 bij Abdij Rolduc
Foto 3 bij Abdij Rolduc
Foto 4 bij Abdij Rolduc
Foto 5 bij Abdij Rolduc
Foto 6 bij Abdij Rolduc
Foto 7 bij Abdij Rolduc
Foto 8 bij Abdij Rolduc
Foto 9 bij Abdij Rolduc
Foto 10 bij Abdij Rolduc
Foto 11 bij Abdij Rolduc

Abdij Rolduc
Vergaderlocatie in Kerkrade - Limburg

Abdij Rolduc
Heyendallaan 82
6464EP Kerkrade

Telefoon
045 546 6888
Personen
4 - 450
Zalen
17
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Abdij Rolduc

Abdij Rolduc: vergaderen, feesten en overnachten in een unieke omgeving!


Historische ambiance & abdijsfeer
Gewoon vergaderen kan overal. Maar een congres, vergadering of training houden in het grootste abdijcomplex van de Benelux kan alléén in Abdij Rolduc! We staan in de top 100 van UNESCO-monumenten in Nederland.

Wie door de eeuwenoude kruisgangen loopt, proeft de bijzonder sfeer die Abdij Rolduc uitademt. Bezoekers kunnen genieten van stijlvol ingerichte zalen, van prachtige ruimtes als de rococobibliotheek of de bisschopszaal. Wie van de stilte wil genieten kan altijd even neerstrijken in de abdijkerk met middeleeuwse crypte of een wandeling door het abdijpark maken. De voormalige abdij ademt een ingetogen sfeer van rust en aandacht en is daardoor dé inspirerende omgeving bij uitstek.

160 hotelkamers & 16 vergaderzalen:
In de voormalige abdij zijn maar liefst 160 hotelkamers op drie- en tweesterrenniveau en 16 vergaderzalen ondergebracht. In de grote theaterzaal kunnen 400 gasten plaats nemen. Daarmee behoort de abdij tot een van de grootste accommodatieverschaffers in Zuid-Limburg. Dankzij de centrale euregionale ligging (dicht bij de Duitse en Belgische grens) biedt Rolduc uitstekende mogelijkheden voor uw (inter)nationale bijeenkomst.

Tafelen bij de Kanunnik
Met een knipoog naar het rijke verleden van Abdij Rolduc wordt in onze KLOOSTERBRASSERIE DE KANUNNIK iets van de klassieke kloostersfeer tot leven gewekt. ’s Avonds à la carte dineren of genieten van het wekelijks wisselende 3-gangen menu. Overdag bent u welkom voor een kloosterlunch of een hapje en een drankje van onze speciale bier- en borrelkaart. Bij mooi weer is tevens ons terras geopend in de pittoreske binnentuin. Kijk voor de openingstijden op onze website www.rolduc.com.

Feesten & jubilea:
Maar ook voor een personeelsfeest, relatiedag, kerstviering of een andere feestelijke aangelegenheid bent u bij Abdij Rolduc aan het juiste adres. In de gewelfde kelders is al menig feest gevierd!

Gratis wifi en gratis parkeren
Abdij Rolduc beschikt over een gratis WIFI-netwerk. Rond het gebouw is ruime gratis parkeergelegenheid voorhanden

Bezoek de website