Toon menu
Foto 1 bij Natuurlijk Kollumeroord
Foto 2 bij Natuurlijk Kollumeroord
Foto 3 bij Natuurlijk Kollumeroord
Foto 4 bij Natuurlijk Kollumeroord

Natuurlijk Kollumeroord
Vergaderlocatie in Kollumerpomp - Friesland

Natuurlijk Kollumeroord
Slikweg 2
9293MJ Kollumerpomp

Telefoon
06 1441 82 02
Personen
10 - 100
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Met een frisse blik
Een externe vergaderlocatie midden in de natuur werkt inspirerend. Natuurlijk Kollumeroord heeft diverse vergaderzalen met sfeervolle uitstraling die voldoende ruimte, privacy en rust bieden voor een geslaagde dag. De catering wordt voor jullie verzorgd zodat jullie deze dag ongestoord kunnen doorbrengen.

Actief, ontspanning & inspiratie

Een afwisselend programma maakt een vergadering nog effectiever. Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer, bieden we ontspannen wandelingen, een vaartocht of buitensportactiviteiten, waarna jullie met nieuwe energie verder kunnen gaan. We stellen een passend avontuur samen, zodat iedereen binnen het team betrokken wordt.

Neem de tijd
De omgeving van Natuurlijk Kollumeroord laat je onthaasten en nodigt uit om een inspirerende dag met z’n allen af te sluiten. Bijvoorbeeld met een gezellige barbecue of borrel in ons restaurant. Hebben jullie aan één dag niet genoeg? Met 125 slaapplaatsen is het mogelijk om een meerdaags vergaderarrangement te boeken op Natuurlijk Kollumeroord.

Op maat
Onze vergaderarrangementen zijn naar jullie wens aan te passen en we denken graag met jullie mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezoek de website