Toon menu
Foto 1 bij De Hoftafel
Foto 2 bij De Hoftafel
Foto 3 bij De Hoftafel
Foto 4 bij De Hoftafel
Foto 5 bij De Hoftafel

De Hoftafel
Vergaderlocatie in Kortenhoef - Noord-Holland

De Hoftafel
Emmaweg 86
1241LJ Kortenhoef

Telefoon
020 201 1190
Personen
2 - 14
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Hoftafel (2-18p) gelegen vlakbij het mooie plaatsje Kortenhoef, is een voormalige boerderij uit 1851 en is in de jaren 30 verbouwd tot een uniek landhuis. Je kunt hier in alle rust een brainstorm, inspirerende ‘heidag’, miniconferentie, workshop of training houden.. De locatie wordt alleen exclusief verhuurd. De Hoftafel is partner van Meetables, specialist in buitengewoon vergaderen. Samen gaan we voor de 9+ beleving.

Het voelt als thuis

Het is een bijzondere plek waar je je direct thuis voelt. Je kunt hier in alle rust een brainstorm, inspirerende ‘heidag’, miniconferentie, workshop of training houden. De vergaderlocatie is professioneel uitgerust en voorzien van alle gemakken. 

De aangrenzende open keuken waar ook een grote tafel staat wordt ingezet voor de lunch, maar aan de keukentafel kan natuurlijk ook gewerkt worden mocht men in groepjes op willen splitsen. Op de 1e verdieping zijn 2 break-out rooms en een coffee corner, welke extra zijn in te zetten zonder meerkosten.

Om het voor kleinere gezelschappen ook mogelijk te maken deze locatie te boeken is er een apart tarief voor groepen tot 8p (medium table), het betreft verder wel dezelfde ruimte. 

Ontspanning door inspanning

In de prachtige tuin ligt tevens een atelier waar creatieve sessies of workshops kunnen worden georganiseerd. Of wat te denken van een yoga sessie op maat in de open lucht, een leuke fietstocht in de omgeving, een boottocht op de Loosdrechtse Plassen, schermen in de tuin of schapendrijven als teambuildingsactiviteit in het weiland van de buurman?

Bereikbaarheid

De locatie bevindt zich vlakbij Hilversum, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar. Er zijn 8 parkeerplekken bij het pand zelf en er is voldoende parkeergelegenheid op een nabij gelegen ruim parkeerterrein dat zich op een paar minuten loopafstand van de locatie bevindt.

Bezoek de website