Toon menu
Foto 1 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 2 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 3 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 4 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 5 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 6 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 7 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 8 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 9 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 10 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 11 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 12 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 13 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin
Foto 14 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin

Golden Tulip Strandhotel Westduin
Vergaderlocatie in Koudekerke - Zeeland

Golden Tulip Strandhotel Westduin
Westduin 1
4371PE Koudekerke

Telefoon
0118 552 510
Personen
4 - 500
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Golden Tulip Strandhotel Westduin is gelegen in de prachtige provincie Zeeland. Het hotel ligt midden in een schitterend natuurgebied op slechts 50 meter van zee en strand. Naast een fantastische vakantiebestemming is Strandhotel Westduin ook een unieke en inspirerende locatie voor uw vergadering, training, strandsessie, congres en/of evenement.

Het hotel beschikt over 116 rookvrije hotelkamers. Daarnaast hebben wij 9 multifunctionele vergaderzalen waar u terecht kunt met gezelschappen vanaf 4 tot 500 personen. De oppervlakte van de zalen varieert van 45m2 tot 500m2.

Alle zalen zijn voorzien van daglicht, gratis WiFi, airconditioning en hebben toegang naar buiten. Met ons team streven wij er voortdurend naar om uw wensen en verwachtingen waar te maken en te overtreffen! Dit doen wij door onze persoonlijke service, gastgerichte oplossingen, passie voor het vak en liefde voor onze omgeving.

Bij Restaurant @Eef en bij ons restaurant bij Jules kunt u genieten van heerlijke gerechten en Zeeuwse specialiteiten. Zeeland heeft namelijk veel te bieden op culinair gebied. Wij werken daarom zoveel mogelijk met lokale leveranciers en biologische kwaliteitsproducten. Zo zijn onze ingrediënten vers en duurzaam.

Golden Tulip Strandhotel Westduin is begaan met ons kostbare milieu. Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn daarom essentieel in de bedrijfsvoering. Wij voeren sinds 2010 de Gouden Green Key.

Bezoek de website