Toon menu
Foto 1 bij Huys ter Schelde
Foto 2 bij Huys ter Schelde
Foto 3 bij Huys ter Schelde

Huys ter Schelde
Vergaderlocatie in Koudekerke - Zeeland

Huys ter Schelde
Vlissingsestraat 38-40
4371RE Koudekerke

Telefoon
0118553003
Personen
10 - 500
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Huys ter Schelde, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten. Het sfeervolle partyrestaurant is verdeeld in diverse ruimten, welke capaciteit bieden aan gezelschappen van 10-500 personen. In het monumentale gedeelte is de sfeer van begin twintigste eeuw terug te vinden.

Deze zaal is bijzonder in zijn geheel. Vele architecten vanuit Europa hebben de constructie en het aparte ontwerp al bewonderd. In Huys ter Schelde wordt elke gebeurtenis tot in de puntjes verzorgd. De uitstekende keuken en service zorgen ervoor dat uw trouwfeest, receptie, personeelsfeest, kraamfeest, familiediner, kortom voor alles wat u te vieren heeft  een dag wordt om nooit te vergeten.

De organisatie van een feest heeft heel wat om handen en wij willen u hierbij graag helpen en adviseren. Mocht u informatie willen dan kunt u ons altijd even bellen, faxen of mailen voor het maken van een afspraak. Tijdens uw bezoek kunt u de sfeer proeven, de ruimten bekijken en kunnen we in goed overleg voor u een gerichte, vrijblijvende offerte opstellen.

Bezoek de website