Toon menu
Foto 1 bij Havezate Den Alerdinck
Foto 2 bij Havezate Den Alerdinck
Foto 3 bij Havezate Den Alerdinck
Foto 4 bij Havezate Den Alerdinck
Foto 5 bij Havezate Den Alerdinck
Foto 6 bij Havezate Den Alerdinck
Foto 7 bij Havezate Den Alerdinck
Foto 8 bij Havezate Den Alerdinck
Foto 9 bij Havezate Den Alerdinck

Havezate Den Alerdinck
Vergaderlocatie in Laag Zuthem - Overijssel

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055PE Laag Zuthem (Raalte)

Telefoon
052 940 8105
Personen
4 - 400
Zalen
6
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Havezate Den Alerdinck

Gelegen in de uitgestrekte landerijen en het coulissen landschap vindt u in het groene hart van Overijssel een oase van rust en ruimte op landgoed “Den Alerdinck”. Het in eclectische stijl gebouwde landhuis, dat centraal ligt op het landgoed “Den Alerdinck”, en het uit 1680 daterende koetshuis zijn al jaren een rijksmonument. Omgeven door een 3 km lange slotgracht kunt u in volledige beslotenheid genieten van de sfeer, luxe en grandeur van weleer.

Directies van bedrijven die voor belangrijke beslissingen staan, willen die in alle rust nemen zonder daarbij te worden gestoord. De plaats waar dergelijke vergaderingen worden gehouden dient dan ook aan hoge eisen te voldoen. De Rentmeesterswoning, gelegen in de tuinen van het landgoed, is uitermate geschikt om in alle rust ongestoord te vergaderen of te dineren tot maximaal 15 personen. 

In het prachtig gerestaureerde en sfeervolle koetshuis kunt u geheel in rust en sfeer vergaderen met groepen tot 120 personen. Het koetshuis kan voor de gehele dag of delen daarvan gehuurd worden. Verschillende vergaderopstellingen zijn mogelijk, audio, beamers en flip-overs zijn aanwezig. De bel-etage van het grote huis kan in het geheel of in gedeeltes worden gehuurd. Zo is de rode Salon uitermate geschikt voor vergaderingen en diners tot maximaal 16 personen. De andere ruimtes kunnen ook geheel naar al uw wensen worden ingericht. Op verzoek voorzien wij u graag van alle mogelijkheden.

Bezoek de website