Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Overste Hof
Foto 2 bij Landgoed Overste Hof
Foto 3 bij Landgoed Overste Hof
Foto 4 bij Landgoed Overste Hof
Foto 5 bij Landgoed Overste Hof
Foto 6 bij Landgoed Overste Hof
Foto 7 bij Landgoed Overste Hof
Foto 8 bij Landgoed Overste Hof
Foto 9 bij Landgoed Overste Hof
Foto 10 bij Landgoed Overste Hof

Landgoed Overste Hof
Vergaderlocatie in Landgraaf - Limburg

Landgoed Overste Hof
Overstehofweg 14
6372VG Landgraaf

Telefoon
045 208 0200
Personen
10 - 250
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Vergaderlocatie Zuid-Limburg

Wie Landgoed Overste Hof bezoekt, proeft direct de historie. Landgoed Overste Hof is een plek vol traditie, gelegen in het mooie Zuid-Limburg. Het gebouw, waarvan de oudste delen uit 1749 stammen, werd vroeger gebruikt als boerderij. Met haar rustgevende, bosrijke omgeving is Landgoed Overste Hof het perfecte decor voor gasten die op zoek zijn naar een unieke locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Landgoed Overste Hof beschikt over diverse vergaderzalen, multifunctionele ruimtes, een groot restaurant en de mogelijkheid om ook buiten uw gasten te ontvangen. 

Zowel kleine als grote gezelschappen zijn bij Landgoed Overste Hof aan het goede adres. Onze vergaderruimtes beschikken over een draadloze internetverbinding, beamer met scherm en flip-over. Overige audiovisuele middelen kunnen wij voor u faciliteren op aanvraag. Door de hoeveelheid aan flexibele en diverse ruimtes, biedt Landgoed Overste Hof een breed scala aan mogelijkheden. Vergaderingen, seminars, recepties, borrel, maar ook teambuildingsdagen of meerdaagse bedrijfsdagen. Doordat wij beschikken over een goed restaurant, mooie hotelkamers en goede samenwerking met partners kunnen we vrijwel al uw wensen verwezenlijken.

Ligging en omgeving

Landgoed Overste Hof is een prachtige plek in Limburg, te midden van het natuurgebied Strijthagen tussen Heerlen en Landgraaf. Steden als Aken en Maastricht liggen op een steenworp afstand. Landgoed Overste Hof beschikt over een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Eten en drinken

In ons sfeervolle restaurant laten we u graag kennis maken met bijzonder smakelijke gerechten en lokale streekproducten. Het restaurant is kortgeleden geheel opnieuw ingericht in landelijk industriële stijl. Met uitzicht over het vijverterras en het water is het een mooie, moderne plek om met uw tafelgenoten te genieten van onze diverse menukaart. U kunt een 3- of 4-gangen menu naar eigen wens samenstellen. Voor gezelschappen zijn buffetten mogelijk vanaf 20 personen en menu’s vanaf 15 personen.

Overnachten

Op Landgoed Overste Hof verblijft u in comfortabele kamers. Wij beschikken over diverse een- tot vierpersoonskamers en een luxe suite met jacuzzi. In totaal beschikken wij over 29 kamers. Na uw overnachting kunt u aanschuiven aan het uitgebreide ontbijt, dat elke dag bereid wordt met verse streekproducten. Begin uw dag goed met een kopje Blanche Dael koffie en een prachtig uitzicht over het water. In alle kamers op het landgoed heeft u gratis WIFI.

U kunt telefonisch contact  met ons opnemen via 045 - 208 02 00 of per mail via sales@overstehof.nl.


Bezoek de website