Toon menu
Foto 1 bij SnowWorld Landgraaf
Foto 2 bij SnowWorld Landgraaf
Foto 3 bij SnowWorld Landgraaf
Foto 4 bij SnowWorld Landgraaf
Foto 5 bij SnowWorld Landgraaf
Foto 6 bij SnowWorld Landgraaf
Foto 7 bij SnowWorld Landgraaf
Foto 8 bij SnowWorld Landgraaf
Foto 9 bij SnowWorld Landgraaf

SnowWorld Landgraaf
Vergaderlocatie in Landgraaf - Limburg

SnowWorld Landgraaf
Witte Wereld 1
6372VG Landgraaf

Telefoon
045 5470 700
Personen
10 - 5000
Zalen
8
Kaart
Tonen

Bezoek de website

SnowWorld Landgraaf:

SnowWorld is de ideale locatie om te vergaderen in een inspirerende omgeving, hetgeen uitstekend gecombineerd kan worden met ontspanning in de sneeuw. SnowWorld is namelijk méér dan skiën en snowboarden alleen! Er zijn diverse soorten, ruim gefaciliteerde vergaderzalen beschikbaar en verschillende restaurants. Een echte Oostenrijkse kaasfondue of een lekker hapje eten in Bistro SnowWorld? Après-skiën in één van onze gezellige bars? SnowWorld stelt graag een passend zakelijk arrangement voor u samen.

U kunt bij SnowWorld terecht voor zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsuitjes, borrels, feesten  en andere gelegenheden. SnowWorld Landgraaf biedt u ook de mogelijkheid om een vergadering te combineren met een overnachting in het luxe ****hotel. Dit biedt u de unieke mogelijkheid om te overnachten met de pistes op loopafstand. Daarnaast kunt u ook met uw collega’s op avontuur in het klimpark van SnowWorld. In het klimpark, alpine coaster of op de pistes van SnowWorld leert u uw collega’s van een andere kant kennen!

Wij nodigen u van harte uit om een afspraak te maken voor een persoonlijke en vrijblijvende rondleiding. U kunt contact met opnemen via 045 54 70 700 of via landgraaf.reserveringen@snowworld.com.  

Bezoek de website