Toon menu
Foto 1 bij Fries Museum
Foto 2 bij Fries Museum
Foto 3 bij Fries Museum
Foto 4 bij Fries Museum

Fries Museum
Vergaderlocatie in Leeuwarden - Friesland

Fries Museum
Wilhelminaplein 92
8911BS Leeuwarden

Telefoon
058 255 5500
Personen
16 - 1500
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Evenementen & vergaderingen
Stijlvolle evenementen met een cultureel tintje op de mooiste locatie van Leeuwarden. Van een professionele presentatie tot een luxe diner of vergaderen op een toplocatie. Voor elk evenement vindt u een geschikte zaal in het prachtige nieuwe gebouw van het Fries Museum. Omringd door de kunst en geschiedenis van Friesland genieten u en uw gasten van een persoonlijke ontvangst.  

Elke zaal heeft een uniek karakter. De panoramazaal biedt een spectaculair uitzicht over de stad. De theaterzaal en de filmzalen zijn van alle faciliteiten en comfort voorzien. Us atelier is een multifunctionele ruimte met de sfeer van een industrieel laboratorium. Ruimtelijkheid vindt u in de hal en de stedelijke vitrine. Alle zalen beschikken over moderne faciliteiten. Café Thús biedt uitstekende cateringmogelijkheden met duurzame Friese streekproducten. Het museum is centraal gelegen in het hart van Leeuwarden. Ruime parkeergelegenheid vindt u in de ondergelegen parkeergarage.

Wat voor evenement u ook in gedachten heeft, samen maken we er iets bijzonders van. Wilt u een kijkje nemen in het museum om inspiratie op te doen? We geven u graag een rondleiding. Neem contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende kennismaking.

Extra's
Geef uw evenement net dat beetje extra met de speciale rondleidingen in het museum. Onze ervaren gidsen en conservatoren vertellen uw gasten graag meer over het museum en de tentoonstellingen. De directie kan tijdens uw evenement een exclusieve lezing verzorgen.  

Faciliteiten
Alle zalen in het museum beschikken over uitgebreide standaard faciliteiten. Er is altijd een beamer, laptop en (beeld)scherm en geluidsinstallatie beschikbaar. Het museum beschikt over gratis WiFi. Technische ondersteuning is tijdens uw evenement aanwezig. Met uitzondering van de hal en de stedelijke vitrine is elke zaal voorzien van comfortabel en praktisch meubilair. Natuurlijk kunnen we in overleg extra faciliteiten zoals meubilair en apparatuur inhuren.

Zakelijke vrienden
Wilt u vaker gebruik maken van onze gastvrijheid? Dan is het interessant om zakelijk vriend te worden van het Fries Museum. U ontvangt dan aantrekkelijk korting op de tarieven voor het huren van een zaal.

Wilt u meer weten over het Fries Museum als locatie voor uw evenement of vergadering? We adviseren u graag of geven u een rondleiding. Zo kunt u onze prachtige locatie met eigen ogen bekijken.

Bezoek de website