Toon menu
Foto 1 bij Stadsschouwburg De Harmonie
Foto 2 bij Stadsschouwburg De Harmonie
Foto 3 bij Stadsschouwburg De Harmonie
Foto 4 bij Stadsschouwburg De Harmonie
Foto 5 bij Stadsschouwburg De Harmonie
Foto 6 bij Stadsschouwburg De Harmonie
Foto 7 bij Stadsschouwburg De Harmonie

Stadsschouwburg De Harmonie
Vergaderlocatie in Leeuwarden - Friesland

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911BP Leeuwarden

Telefoon
058 233 0219
Personen
10 - 1000
Zalen
6
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Stadsschouwburg De Harmonie

U zoekt een locatie voor uw evenement. Voor die belangrijke vergadering bijvoorbeeld of juist voor dat bijzondere feest. Waarom kiest u dan niet voor de meest inspirerende plek van Leeuwarden? Een verrassende plek waar u uw gasten verleidt tot creatief denken. In De Harmonie hangt de ontspannen sfeer die u nodig hebt. Een slimme keuze dus voor uw vergadering, presentatie of forum. Goede idee├źn en inzichten garanderen we niet.

Maar u wilt natuurlijk ook dat uw congres, seminar, beurs of symposia aantrekkelijk wordt voor uw gasten. De Harmonie biedt genoeg verschillende ruimtes, horecavoorzieningen en een creatieve uitstraling. Van de foyer maken we een echte beursvloer en als u wilt kunt u maar liefst tien workshops tegelijkertijd aanbieden aan uw gasten. Zo wordt uw dag onvergetelijk. Een omgeving moet passen bij uw evenement. Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikte ruimte voor uw evenement.

De Harmonie telt drie moderne theaterzalen, drie vergaderzalen en twee foyers. Bij grote evenementen kunt u het gebouw volledig afhuren. En dat is meteen ook het mooiste aan ons gebouw. De zalen staan direct met elkaar in verbinding en alles is mogelijk. Laat uw creativiteit de vrije loop. afhuren. En dat is meteen ook het mooiste aan ons gebouw. De zalen staan direct met elkaar in verbinding en alles is mogelijk. Laat uw creativiteit de vrije loop.

Bezoek de website