Toon menu
Foto 1 bij Nieuwe Energie
Foto 2 bij Nieuwe Energie
Foto 3 bij Nieuwe Energie
Foto 4 bij Nieuwe Energie
Foto 5 bij Nieuwe Energie
Foto 6 bij Nieuwe Energie
Foto 7 bij Nieuwe Energie
Foto 8 bij Nieuwe Energie

Nieuwe Energie
Vergaderlocatie in Leiden - Zuid-Holland

Nieuwe Energie
3e Binnenvestgracht 23
2312NR Leiden

Telefoon
06 3087 9203
Personen
2 - 150
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Nieuwe Energie

Op zoek naar een buitengewone vergaderlocatie? Kom naar  Nieuwe Energie, in het hart van de bruisende stad Leiden. Het monumentale pand is industrieel erfgoed. In 2008 werd het getransformeerd tot één van de meest toonaangevende bedrijfslocaties van Nederland. De monumentale en industriële uitstraling van Nieuwe Energie geeft iedere bijeenkomst iets extra's. Het gerenoveerde pand biedt onderdak aan 16 bedrijfsunits, een restaurant, een centrum voor maatschappelijke opvang en een woningcorporatie. Daarnaast zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar.

De vier state of the art vergaderruimtes, waaronder een filmzaal, hebben ieder een eigen karakter met authentieke en moderne elementen. De inrichting is strak en industrieel. De vergaderruimtes zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 150 personen. Opstellingen kunnen aan uw wensen worden aangepast en alle voorzieningen voor een geslaagde conferentie zijn aanwezig.

Voor vragen, het maken van een reservering of het maken van een persoonlijke afspraak kunt u ons bereiken via telefoonnummer: 06 - 3087 9203 of via e-mailadres info@nieuweenergieleiden.nl


Bezoek de website