Toon menu
Foto 1 bij Pieterskerk Leiden
Foto 2 bij Pieterskerk Leiden
Foto 3 bij Pieterskerk Leiden
Foto 4 bij Pieterskerk Leiden
Foto 5 bij Pieterskerk Leiden
Foto 6 bij Pieterskerk Leiden
Foto 7 bij Pieterskerk Leiden

Pieterskerk Leiden
Congrescentrum in Leiden - Zuid-Holland

Pieterskerk Leiden
Kloksteeg 16
2311SL Leiden

Telefoon
071 513 7764
Personen
10 - 1300
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Pieterskerk Leiden

De eeuwenoude historie van deze laatmiddeleeuwse stadskerk is zichtbaar en voelbaar in de verschillende ruimten en zorgt voor een unieke sfeer. Een diner tussen de kolossale pilaren, een concert onder de kleurrijke glas-in-loodramen of een symposium in het indrukwekkende schip: een ware belevenis.

De Pieterskerk is geschikt voor iedere denkbare bijeenkomst zoals een concert, symposium, receptie, diner, feest, beurs, festival of vergadering. Het schip van de Pieterskerk is ruim tweeduizend vierkante meter groot en daarmee bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Voor kleinere groepen is de koorkerk, bibliotheek of de 17e eeuwse kerkmeesterskamer bijzonder geschikt. De kerk is voorzien van vloerverwarming waardoor de temperatuur altijd aangenaam is.

Trouwen in de indrukwekkende historische ambiance van de Pieterskerk is mogelijk. De Pieterskerk heeft reeds jarenlange ervaring met het organiseren van onvergetelijke bruiloften. Trouwen in het schip, de receptie in de viering van de kerk, de huwelijksdans in het koor, alles is mogelijk. Uw dag kan, in samenspraak met onze accountmanagers, ingevuld worden naar uw wensen.

Bezoek de website