Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 6 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 7 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 8 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 9 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 10 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 11 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 12 bij Van der Valk Hotel Leiden
Foto 13 bij Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden
Congrescentrum in Leiden - Zuid-Holland

Van der Valk Hotel Leiden
Haagse Schouwweg 14
2332KG Leiden

Telefoon
071 573 1731
Personen
4 - 250
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

 Met centrale ligging aan de A44 tussen Den-Haag en Amsterdam (Schiphol 25km) is Van der Valk Hotel Leiden vanuit het gehele land goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, trainingen of presentaties. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte!

Zalen
De multifunctionele vergaderzalen (met uitzicht op de Oude Rijn) zijn van alle gemakken voorzien. Kenmerkend is het vele daglicht, de ruime opzet en voorzieningen zoals ADSL, gratis WiFi, een geluidsinstallatie, beamer en scherm ed. Voor ieder wat wils: eenvoudig en doeltreffend of comfortabel en uitgebreid!

Luxe Boardrooms
Vergaderen in onze luxe boardrooms is vergaderen in stijl. In het monumentale gedeelte van het hotel bevinden zich 5 luxe boardrooms die allen zijn voorzien van daglicht, comfortabele leren fauteuils, geïntegreerde apparatuur, een flip-over en een eigen Nespresso koffiemachine met diverse soorten koffie. Stijlvol en luxueus. Ideaal voor de kleinere vergaderingen. Van der Valk Hotel Leiden biedt ruimte voor 4 tot 250 personen.

Kamers
Van der Valk Hotel Leiden beschikt over 80 hotelkamers die ruim, stijlvol en modern zijn ingericht. De kamers zijn voorzien van een koelkastje, televisie, telefoon, (laptop)kluisje, koffie & thee faciliteiten, airconditioning, draadloos internet en een royale badkamer met (bubbel)bad, aparte douche en toilet. De meeste kamers beschikken over een balkon met zitje op het zuiden.

In het sfeervolle restaurant Het Haagsche Schouw met uitzicht op het water van de Oude Rijn is het smaalvol genieten. Zowel zakelijk als met vrienden is het op ons terras goed vertoeven.  Onze bar & brasserie in het monumentale deel van het pand is dagelijks geopend voor koffie, lunch, diner en borrel. U bent van harte welkom!

Gouden Green Key certificaat
Van der Valk hotel Leiden heeft het Gouden Green Key certificaat. Wij geloven dat gastvrijheid uitstekend samengaat met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die ons hotel, restaurant en vergaderzalen beter en groener maken.

Bezoek de website