Toon menu
Foto 1 bij Brasserie Park
Foto 2 bij Brasserie Park
Foto 3 bij Brasserie Park
Foto 4 bij Brasserie Park
Foto 5 bij Brasserie Park
Foto 6 bij Brasserie Park
Foto 7 bij Brasserie Park
Foto 8 bij Brasserie Park
Foto 9 bij Brasserie Park
Foto 10 bij Brasserie Park

Brasserie Park
Vergaderlocatie in Leiderdorp - Zuid-Holland

Brasserie Park
Van Diepeningenlaan 2
2352KA Leiderdorp

Telefoon
071 5891288
Personen
2 - 200
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Brasserie Park is de huiskamer van Leiderdorp. Een knusse ontmoetingsplek voor jong en oud. Iedere dag van de week zijn we vanaf 9.00 uur geopend voor koffie, lunch, borrel, diner, een meeting of spectaculair feest. Neem plaats op de banken bij de open haard, in de gezellige brasserie, op het grote terras of in één van de vier zalen.

Een vergadering, zakelijke borrel, buffet, diner of compleet personeelsfeest? Organiseer het in een van de ruimtes van Brasserie Park. Boek de statige Herenkamer, de lichte Hooiberg met uitzicht op het park, de intieme Tuinzaal met openslaande deuren of de ruimtelijke Blauwe Vogelzaal voor jouw evenement. Voor elk gezelschap een passende en inspirerende zaal. Wij zorgen ervoor dat de gewenste opstelling, apparatuur en catering klaarstaat en perfect verzorgd is.

Brasserie Park is gevestigd in Leiderdorp en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Er is ruim (en gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Groot voordeel is het naastgelegen park voor een lekkere wandeling of leuke activiteit.


Bezoek de website