Toon menu
Foto 1 bij Bataviawerf
Foto 2 bij Bataviawerf
Foto 3 bij Bataviawerf
Foto 4 bij Bataviawerf
Foto 5 bij Bataviawerf
Foto 6 bij Bataviawerf
Foto 7 bij Bataviawerf

Bataviawerf
Vergaderlocatie in Lelystad-Haven - Flevoland

Bataviawerf
Oostvaardersdijk 01-09
8244PA Lelystad

Telefoon
0320 261409
Personen
1 - 2000
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De Bataviawerf in Lelystad voor uw bijeenkomst op een historische scheepswerf in de sfeer van de 17de eeuw!

 

Zij geniet grote internationale faam door de reconstructie van het VOC-schip de Batavia eind jaren ’90. De Gouden Eeuw en de grote rol die de Nederlandse scheepvaart daarin heeft gespeeld, spreekt zo’n kleine 400 jaar later nog steeds tot de verbeelding. Door middel van reconstructie van schepen uit de 17de eeuw en uitvoering van bijbehorende ambachten, kunt u dit stuk van onze Nederlandse geschiedenis zelf ervaren, voelen, ruiken en beleven op Neerlands op het water gewonnen grond in Lelystad.

 

Naast dat de werf een dagje uit is voor het hele gezin, biedt de Bataviawerf ook zakelijk tal van mogelijkheden. Zo beschikt de Bataviawerf over meerdere zalen in de authentieke sfeer van de werf. U bent van harte welkom voor vergaderingen, productpresentaties, feesten en partijen en meer! Verschillende zalen bieden een behoorlijke capaciteit en uitgebreide mogelijkheden voor uiteenlopende gezelschappen.


Ook het werfterrein zelf kan omgetoverd worden tot een sfeervolle evenementenlocatie. Kampvuren, houten overkappingen, een borrel op de steiger of een diner op de Batavia in de sfeer van de 17de eeuw maken uw bijeenkomst tot een onvergetelijk samenzijn in een unieke ambiance.

Bezoek de website