Toon menu
Foto 1 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 2 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 3 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 4 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 5 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 6 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 7 bij Bavaria Brouwerijcafé

Bavaria Brouwerijcafé
Vergaderlocatie in Lieshout - Noord-Brabant

Bavaria Brouwerijcafé
Heuvel 5
5737BX Lieshout

Telefoon
0499 - 425 585
Personen
2 - 190
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderlocatie Brabant

Vergaderen in het Bavaria Brouwerijcafé in combinatie met een bezoek aan de Bavaria Brouwerij

Het Bavaria Brouwerijcafé, gevestigd in Lieshout, is gelegen aan de rand van de Bavaria Brouwerij. Onze locatie is geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere gast, waar u de gehele dag met uw gezelschap kan vertoeven in een sfeervolle omgeving welke volledig Bavaria ademt.

Je kan in ons gezellige bruine eetcafé met een eigentijdse twist terecht voor bijeenkomst, lunch, diner of borrel. Daarnaast beschikt het Bavaria Brouwerijcafé over een drietal multifunctionele vergader- en feestzalen, welke geschikt zijn voor vergaderingen, congressen, (product)presentaties, besloten diners, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften en andere bijeenkomsten.

Onze sfeervolle vergaderruimtes

Elke vergaderruimte bij het Bavaria Brouwerijcafé is bijzonder, zo hebben wij de beschikking over de sfeervolle Heerenkamer, de unieke vergaderruimte genaamd “Het Proeflokaal” en tenslotte de karakteristieke Koepelzaal. De drietal multifunctionele vergaderzalen zijn voorzien van een goede geluidsinstallatie, schermen/beamer en dimbare verlichting.

Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid, zijn wij bereikbaar met het OV en ligt onze locatie dicht bij Eindhoven en Helmond. Dit maakt het Bavaria Brouwerijcafé de ultieme locatie voor het huren van een vergaderzaal. In de vergaderruimtes kunnen wij diverse dranken en smakelijke hapjes verzorgen. Ook hebben wij diverse vergaderarrangementen.

Combineer je bezoek met een rondleiding over de Bavaria Brouwerij en meer..

Je kan de bijeenkomst uitbreiden met een bezoek aan de Bavaria Brouwerij of een van onze andere activiteiten, zodat je naast een educatieve dag er ook een onvergetelijke en ontspannen dag van kan maken! Hieronder vind je een selectie van ons aanbod, maar er zijn diverse andere mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk het programma aan te vullen met een lunch, borrel of diner bij ons in een van onze zalen of het eetcafé!

(Bier)spellen: Bavaria Beergames, The Bavaria Escape, Swingo, Bavaria CaféQuiz, Bavaria Bierpong, Expeditie Brabant of een Bier en Bitterballen Bingo.

Bierproeverijen: High Beer, bierproeverij van de tap of een bierproefwedstrijd’

Workshops: Koken op open vuur, tapcursus “the perfect serve”, bierborrelplank maken of flesjes in betonlook

Gemotoriseerde activiteiten: Volkswagen Kever challenge, Solex tocht, E-Chopper rijden en E-Kickbike rijden.

Rondleidingen/Musea: Daf, Philips wandeling of PSV

Hopelijk tot Zo. In het Bavaria Brouwerijcafé!

Bezoek de website