Toon menu
Foto 1 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 2 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 3 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 4 bij Bavaria Brouwerijcafé
Foto 5 bij Bavaria Brouwerijcafé

Bavaria Brouwerijcafé
Vergaderlocatie in Lieshout - Noord-Brabant

Bavaria Brouwerijcafé
Heuvel 5
5737BX Lieshout

Telefoon
0499 - 425 585
Personen
2 - 190
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Het Bavaria Brouwerijcafé, gevestigd in Lieshout, is gelegen aan de rand van de Bavaria Brouwerij. Onze locatie is geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere gast, waar u de gehele dag met uw gezelschap kan vertoeven in een sfeervolle omgeving welke volledig Bavaria ademt.

U kunt in ons gezellige bruine eetcafé met een eigentijdse twist terecht voor bijeenkomst, lunch, diner of borrel. Daarnaast beschikt het Bavaria Brouwerijcafé over een drietal multifunctionele vergader- en feestzalen, welke geschikt zijn voor vergaderingen, congressen, (product)presentaties, besloten diners, verjaardagsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften en andere bijeenkomsten.

Elke vergaderruimte bij het Bavaria Brouwerijcafé is bijzonder, zo hebben wij de beschikking over de sfeervolle Heerenkamer, de unieke vergaderruimte genaamd “Het Proeflokaal” en tenslotte de karakteristieke Koepelzaal. De drietal multifunctionele vergaderzalen zijn voorzien van een goede geluidsinstallatie, schermen/beamer en juiste verlichting. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid en bereikbaarheid met het OV. Dit maakt het Bavaria Brouwerijcafé de ultieme locatie voor het huren van een vergaderzaal.

Tenslotte kunt u uw bijeenkomst uitbreiden met de Bavaria Biertour, een rondleiding door de Bavaria Brouwerij, en (teambuildings) activiteiten zoals spellen, tap- en kookworkshops, bierproeverijen en gemotoriseerde activiteiten, wat resulteert in een complete dagvulling!

Bezoek de website