Toon menu
Foto 1 bij Bartmanzboot - Praten op het water
Foto 2 bij Bartmanzboot - Praten op het water
Foto 3 bij Bartmanzboot - Praten op het water
Foto 4 bij Bartmanzboot - Praten op het water
Foto 5 bij Bartmanzboot - Praten op het water
Foto 6 bij Bartmanzboot - Praten op het water
Foto 7 bij Bartmanzboot - Praten op het water
Foto 8 bij Bartmanzboot - Praten op het water

Bartmanzboot - Praten op het water
Vergaderlocatie in Loenen aan de Vecht - Utrecht

Bartmanzboot - Praten op het water
Vreelandseweg 12
3632EP Loenen aan de vecht

Telefoon
06 2295 8216
Personen
2 - 13
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Bartmanzboot - Praten op het water

Bartmanzboot is een fraaie en originele vergaderlocatie waar vergaderen een bijzondere dimensie krijgt, een brainstorm daadwerkelijk effect heeft en deelnemers na een training weer fluitend naar huis gaan.

Indien u met uw team wel eens bijeenkomt om te brainstormen, waarbij hot items worden besproken en nieuwe frisse idee├źn kunnen worden opgedaan, kom dan naar Bartmanzboot. Een bijzondere en prijswinnende woonboot in het pittoreske Loenen aan de Vecht.

De grootste woonboot in de omgeving, met veel licht. In een prachtige en rustige omgeving, bent u er even helemaal uit. Loslaten van vaste patronen en loskomen uit de dagelijkse routine. Met een fraai uitzicht over het kabbelende water van de Vecht. En met een tuin en een prettig balkon. Leuk is het en zinvol ook, want water heeft een positief effect op de creativiteit. De persoonlijke service met passie van de gastheer helpt daar ook goed bij.

Uw organisatie gaat het nog beter doen! En dat alles binnen 20 minuten rijden vanaf Amsterdam, Utrecht en Hilversum.. Bartmanzboot heeft de Publieksprijs 2017 van MeetingReview gewonnen en is derde geworden bij de Nationale Meeting Award voor beste kleinschalige vergaderlocaties in 2018. U bent van harte welkom! Ook om eerst eens te komen kijken.
 

Bezoek de website