Toon menu
Foto 1 bij Congrescentrum De Werelt
Foto 2 bij Congrescentrum De Werelt
Foto 3 bij Congrescentrum De Werelt
Foto 4 bij Congrescentrum De Werelt

Congrescentrum De Werelt
Congrescentrum in Lunteren - Gelderland

Congrescentrum De Werelt
Westhofflaan 2
6741KH Lunteren

Telefoon
088 000 1586
Personen
2 - 600
Zalen
15
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Congrescentrum De Werelt

Vergaderen in de natuur
Zoek je de rust en ruimte om te komen tot goede ideeën en sterke besluiten? Dan zit je goed bij De Werelt. Een inspirerende vergaderlocatie met een prachtig natuurgebied als achtertuin. Je hebt er de beschikking over 15 zalen, voorzien van audiovisuele middelen. Ontspannen of netwerken? Dat kan in de loungeruimte,  in ons restaurant, buiten op het terras of in de bosrijke omgeving! Kortom: binnen heb je alle benodigde faciliteiten om kennis te delen, te inspireren en te verbinden. Buiten een uitgestrekt natuurgebied dat zorgt voor het wow-gevoel. 

Overnachten tijdens een meerdaags congres

Organiseer je een meerdaags congres? Dan kunnen jouw gasten overnachten in één van de  127 comfortabele hotelkamers. Hierdoor zijn ze geen reistijd kwijt en staan ze de volgende dag uitgerust in de startblokken. Willen jullie er toch even tussenuit? Dan vind je buiten het mooiste natuurgebied van Nederland!

Locatie tussen de bossen
Congrescentrum De Werelt is centraal gelegen in de bossen bij Lunteren. De locatie biedt ruimte aan gezelschappen van 10 tot 600 personen en heeft 127 hotelkamers. Samen maken we een succes van jouw bijeenkomst!

Bezoek de website