Toon menu
Foto 1 bij Restaurant Le Brasseur
Foto 2 bij Restaurant Le Brasseur
Foto 3 bij Restaurant Le Brasseur
Foto 4 bij Restaurant Le Brasseur
Foto 5 bij Restaurant Le Brasseur
Foto 6 bij Restaurant Le Brasseur

Restaurant Le Brasseur
Vergaderlocatie in Maarssen - Utrecht

Restaurant Le Brasseur
Schoutenstraat 5
3601BK Maarssen

Telefoon
0346 - 830 382
Personen
2 - 40
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

U vindt ons in een rijksmonument uit 1860 grenzend aan het oude centrum van Maarssendorp met een prachtig terras aan de Vecht. Naast ons pand loopt het oude grachtje, een vroegere verbinding tussen Amsterdam en Utrecht.

Business arrangement

Onbeperkt verse koffie, thee en mineraalwater, luxe assortiment koekjes, gebruik van een beamer met scherm en flipover, onbeperkt gebruik van draadloos en breedband internet.

Fijn zaken doen
Le Brasseur heeft in het sfeervolle restaurant een aparte ruimte waar u in alle rust kunt ontmoeten. De prachtige omgeving, praktische ligging en de moderne apparatuur die wij bieden, maakt deze ruimte bijzonder geschikt voor een geslaagde vergadering of meeting. Wij zijn uitermate flexibel in het invullen van uw dag of dagdeel. Alles kan in overleg. Onze vergaderruimte kunt u gebruiken vanaf 8.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur. Aansluitend kunt u deze ruimte ook bespreken voor diner.

Vergaderen of bedrijfspresentaties
De ruimte is  voorzien van een projectiescherm. Naar wens plaatsen wij een beamer en/of een  flipover. De ruimte biedt plaats aan gezelschappen tot 40 personen.

Vergaderruimte
De vergaderruimte kenmerkt zich door de warme inrichting met een sfeervolle gashaard. Een moderne maar informele omgeving. Daarnaast heeft u toegang tot de besloten binnentuin vanuit de erker. Wij verzorgen hier uw besloten lunch of diner, bedrijfspresentaties en vergaderingen voor gezelschappen tot 40 personen.

Terras
Le Brasseur heeft een prachtig terras op de Vecht. Dit terras biedt plaats aan circa 70 gasten van waaruit u direct over de rivier de Vecht uitkijkt. De romantische ligging op een houten steiger biedt een mooie gelegenheid om te genieten van het mooie weer. Geniet in de zon van de heerlijke gerechten van onze borrel-  en diner kaart.

Vergaderlunch

Naast de lunch en het diner wat u op onze menukaart vindt, stelt onze chef wekelijks een menu samen dat mede wordt bepaald door seizoensproducten. Laat u verrassen door de creativiteit van onze chef en zijn brigade.

Bezoek de website