Toon menu
Foto 1 bij Aan de Gaag
Foto 2 bij Aan de Gaag
Foto 3 bij Aan de Gaag
Foto 4 bij Aan de Gaag
Foto 5 bij Aan de Gaag
Foto 6 bij Aan de Gaag
Foto 7 bij Aan de Gaag
Foto 8 bij Aan de Gaag
Foto 9 bij Aan de Gaag

Aan de Gaag
Vergaderlocatie in Maasland - Zuid-Holland

Aan de Gaag
Westgaag 68
3155DH Maasland

Telefoon
06 - 1717 4224
Personen
4 - 50
Zalen
2
Kaart
Tonen
Contact
Wendy de Bruijn
Socials

Bezoek de website

Dit is een locatie met een geschiedenis: deze vergaderplek is namelijk in 1924 gebouwd als koeienstal! Nu is het een fantastische en multifunctionele plek om te vergaderen, brainstormen of een presentatie te geven. Het pand is volledig gerenoveerd met behoud van authentieke details zoals de stalraampjes en kettingen aan het plafond waar de koeien aan vast stonden.

De sfeervolle stal heeft een geweldig uitzicht op koeien, schapen, molens en kassen. In combinatie met de frisse kleuren en moderne inrichting zorgt dit voor een prachtige vergaderruimte om even te onthaasten midden in het groen!

Met mooi weer kun je heerlijk lunchen in de boomgaard. Liever een tussendoortje? Kies dan voor een versgebakken stukje taart of eigengemaakte koekjes! De smakelijke gerechten van deze locatie zijn grotendeels biologisch en zoveel mogelijk van streekproducten gemaakt.

De ruimte staat geheel tot uw eigen beschikking, er zijn geen andere groepen aanwezig. U kunt van de gehele ruimte gebruik maken voor als u in groepjes uiteen wilt.

Ligging en omgeving
Aan de Westgaag in Maasland ligt de prachtig landelijk gelegen vergaderlocatie ‘Aan de Gaag’. De oude stal ligt aan een autoluwe weg waardoor het er heerlijk rustig is. De locatie ligt gunstig ten opzichte van de snelwegen. Nog geen 5 minuten met de auto vanaf de A20 en de A4 ligt op 10 minuten rijden. Station Maassluis West ligt in de buurt, het is mogelijk dat u vanaf het station opgehaald wordt.

Eten en drinken
In het lunchgedeelte van de stal is het heerlijk toeven. Met een mooi uitzicht op de weilanden wordt er een heerlijke lunch voor u verzorgd. Bij de lunch is aan alles gedacht, van mooi gedekte tafels met een vers bloemetje tot een heerlijk lunchbuffet of belegde luxe broodjes. Het brood is afkomstig van de biologische bakkerij en ik maak graag een zelfgemaakte quiche met salade of een zelfgemaakte soep voor u klaar. 

Bezoek de website