Toon menu
Foto 1 bij Crowne Plaza Maastricht
Foto 2 bij Crowne Plaza Maastricht
Foto 3 bij Crowne Plaza Maastricht
Foto 4 bij Crowne Plaza Maastricht
Foto 5 bij Crowne Plaza Maastricht
Foto 6 bij Crowne Plaza Maastricht

Crowne Plaza Maastricht
Vergaderlocatie in Maastricht - Limburg

Crowne Plaza Maastricht
Ruiterij 1
6221EW Maastricht

Telefoon
043 350 9191
Sterren
* * * *
Personen
6 - 1300
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Meet
In Crowne Plaza Maastricht is het een komen en gaan van nationale en internationale gasten, die weten dat het hier goed zakendoen is. De variatie in de vergaderruimtes met ieder een eigen karakter en uitstraling, biedt een passende ruimte voor gezelschappen van 6 tot 1300 personen. Ruimte, rust, comfort en een persoonlijke 5-sterren Servicepartner staan garant voor een succesvolle bijeenkomst.

Vanzelfsprekend bieden wij een aantal standaard vergaderarrangementen, maar ‘maatwerk’ is onze specialiteit. Het team adviseert u graag over de mogelijkheden; met de unieke ligging van het hotel in het centrum aan de Maas zijn deze oneindig.

Enjoy
Restaurant ‘de Mangerie’ (aangesloten bij Maastricht Culinair) staat garant voor een combinatie van fijnproeven, verrassend en Bourgondisch. Dit alles op de meest unieke en prestigieuze locatie in Maastricht. In de bar ‘Le Club d’Artagnan’ kunt u lekker naborrelen of genieten van een ander drankje. Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk vertoeven op het unieke terras, gelegen aan de oever van de Maas.

 

Bezoek de website