Toon menu
Foto 1 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 2 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 3 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 4 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 5 bij Kasteel de Hoogenweerth
Foto 6 bij Kasteel de Hoogenweerth

Kasteel de Hoogenweerth
Vergaderlocatie in Maastricht - Limburg

Kasteel de Hoogenweerth
Hoge Weerd 2
6229AM Maastricht

Telefoon
061 445 8833
Personen
2 - 300
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Kasteel De Hoogenweerth te Maastricht ligt aan rivier de Maas op een schiereiland, omringd door bijna 4 hectare prive parktuin en water. Een oase van rust naast een miljoen m2 natuurgebied aan de aangrenzende maasplassen. Gelegen naast het Provinciehuis aan de Maas, op een steenworp afstand van het MECC en slechts 5 minuten verwijderd van de A2 en het centrum van Maastricht. Bij het kasteel zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Kasteel De Hoogenweerth heeft 2 smaakvol ingerichte kasteelzalen en een bargedeelte. Een van de zalen kan gebruikt worden als break-out room tijdens de pauzes van uw meeting of als tweede vergaderruimte. Uiteraard zijn al onze ruimtes voorzien van daglicht en de zalen kunnen worden voorzien van audio visuele hulpmiddelen. Achter het kasteel ligt een prachtige ommuurde binnentuin die kan gebruikt worden teambuilding activiteiten in de buitenlucht.

Voor kleine vergaderingen tot maximaal 6 personen kunt u er tevens voor kiezen om gebruik te maken van een van onze vergadersuites in het koetshuis direct naast het kasteel. U huurt het kasteel altijd exclusief waardoor uw bijeenkomst altijd in alle rust plaatsvindt.

 

Bezoek de website